Yandex Metrica

Beren Saat ekranlara geri dönüyor! Ünlü oyuncu rekor fiyata kameralar karşısına geçti!

Beren Saat ekranlara geri dönüyor! Ünlü oyuncu rekor fiyata kameralar karşısına geçti!

Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Atiye gibi dizilerd rol alan ünlü oyuncu Beren Saat yeni projesiyle geri dönüyor. Mini dizi için kamerlar karşısına geçen ünlü oyuncu diziden 15 milyon TL alacağı öğrenildi.

Magazin

17.09.2024, 15:33

Fatmagül'ün Suçu Ne?, Aşk-ı Memnu, Atiye, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Beren Saat hayranlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

Dizide skandal abdest sahnesi! Bir Gece Masalı dizisine tepki yağdı! Dizide skandal abdest sahnesi! Bir Gece Masalı dizisine tepki yağdı! Haberi Görüntüle

KIVANÇ TATLITUĞ İLE FİLMİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularından olan Beren Saat son olarak geçtiğimiz yıl Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrol oynadığı İstanbul İçin Son Çağrı filmiyle gündeme gelmişti.

Kanser tedavisi gören Kate Middleton işinin başına döndü! Saraya gelen konukları kraliçe gibi ağırladı! Kanser tedavisi gören Kate Middleton işinin başına döndü! Saraya gelen... Haberi Görüntüle

MİNİ DİZİDEN 15 MİLYON TL ALACAK

Ünlü oyuncu yine dijital bir platformda başlayacak olan mini dizi ile kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre Beren Saat'in 4 bölümlük dizi için 15 milyon TL alacağı çekimlerin ise sonbaharda başlayacağı öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading