Beren Saat 'Gizli Dolap' filmiyle geri dönüyor! Sete çıkan filmin başrol oyuncuları belli oldu!

Beren Saat 'Gizli Dolap' filmiyle geri dönüyor! Sete çıkan filmin başrol oyuncuları belli oldu!

Türkiye'nin sevilen oyuncularındna olan ve Aşk-ı Memnu dizisiyle büyük ses getiren Beren Saat yeni filmi 'Gizli Dolap' ile geri dönüyor. Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra ilk kez bugün sete çıktı. Dizide rol alacak oyuncularda belli oldu.  

Magazin

24.09.2024, 17:13

Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne, Muteşem Yüzyıl, İstanbul İçin Son Çağrı gibi dizilerde rol alan Türkiye'nin başarılı oyuncularından olan 40 yaşındaki Beren Saat yeni projesiyle geri dönüyor.

Pedofiliden ve tecavüzden suçlanan rapçi Diddy'nin davasında şok gelişme! Ahlaksız partilere katılan ünlü isimler deşifre edildi: Leonardo DiCaprio, Beyonce... Pedofiliden ve tecavüzden suçlanan rapçi Diddy'nin davasında şok gelişme! Ahlaksız... Haberi Görüntüle

ÇEKİMLER BAŞLADI

Ünlü oyuncunun Prime Video'da yayınlancak olan yerli orijinal film 'Gizli Dolap'ın çekimlerine bugün başladı.

Ünlü oyuncu hamileliğini umursamadı! Neslihan Atagül Times Meydanı'ndan dünyaya meydan okudu: 'Ben de buradayım' Ünlü oyuncu hamileliğini umursamadı! Neslihan Atagül Times Meydanı'ndan dünyaya meydan... Haberi Görüntüle

GİZLİ DOLAP FİLMİ KADROSU BELLİ OLDU

Başrolünde Beren Saat'in ye alacağı dizi bugün ilk setine çıkarken filmin oyuncu kadrosu ise bir hayli kalabalık. Beren Saat'in başrolünü paylaşacağı oyuncu Furkan Andıç olurken, filmin kadrosunda  Yiğit Özşener, Duygu Sarışın, Pınar Çağlar Gençtürk, Cem Gönen, Gamze Karaduman ve Derya Alabora gibi isimler yer alıyor.

Filmin 2025'te yayınlanması beklnirken Beren Saat'in gazeteci Rengin Alaz'ı canladnıracak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading