Yandex Metrica

Beren Saat'in rol alacağı yeni filmindeki partneri belli oldu!

Beren Saat'in rol alacağı yeni filmindeki partneri belli oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ ile geçtiğimiz yıl İstanbul İçin Son Çağrı filminde rol alan ünlü oyuncu Beren Saat yeni filmiyle geri dönüyor. Ünlü oyuncunun hayranları heyecanla beklerken partneri ise Furkan Andıç oldu.   

Magazin

20.09.2024, 11:20

Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Muhteşem Yüzyıl Kösem, İstanbul İçin Son Çağrı dizislerinde rol alan ünlü oyuncu Beren Saat 'Gizli Dolap' adlı filmde rol alacak.

Kanser tedavisi göre şarkıcı Şimal'den kahreden açıklama: O havuza... Kanser tedavisi göre şarkıcı Şimal'den kahreden açıklama: O havuza... Haberi Görüntüle

BEREN SAAT'İN PARTERİ BELLİ OLDU

Ünlü oyuncunun partnerinin kim olacağı merak edilirken Birsen Altunta ise, çekimlerin 24 Eylül'de başlayacağını duyururken partnerinin ise Furkan Andıç olacağını açıkladı.

Melekler 6 yıl aradan sonra podyumda! Victoria Secret'ın ikonik defilesi geri dönüyor! Melekler 6 yıl aradan sonra podyumda! Victoria Secret'ın ikonik defilesi... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCUNUN ROLÜ BELLİ OLDU

Uzun bir süredir ekranlarda olmayan güzel oyuncunun yeni filmi ise OGM Pictures tarafından hazırlanırken, Caner Alper ile Mehmet Binay'ın yönetecek. Filmin senaristiliğini ise  Burcu Görgün'ün kaleme aldığı öğrenildi. Beren Saat'in dizi de  gazeteci, köşe yazarı Rengin Alaz'a hayat verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading