Bergen filminin yankıları devam ediyor! Farah Zeynep Abdullah'a dava açılmıştı! O detay şaşkınlık yarattı

Bergen filminin yankıları devam ediyor! Farah Zeynep Abdullah'a dava açılmıştı! O detay şaşkınlık yarattı

Adana Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Bergen filminin ardından Farah Zeynep Abdullah'a 100 bin liralık tazminat davası açmıştı. O davanın detayları ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 20:06

Sanatçı Bergen'in hayatını konu alan ve kadın cinayetlerine dikkat çeken 'Bergen' filmi, geçtiğimiz mart ayında gösterime girdi. Tartışmalara neden olan filmin yankıları devam ederken, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve filmin başrolü Farah Zeynep Abdullah arasındaki gerilim mahkemeye taşındı. 

Fatih'te iki genç kızın katledilmesi sonrası ilk kez konuştu! Uraz Kaygılaroğlu: O pozlar beni suçlu yapmaz Fatih'te iki genç kızın katledilmesi sonrası ilk kez konuştu! Uraz... Haberi Görüntüle

"ÜNÜNDEN YARARLANMAK İSTİYOR"

Özgan filmin Kozan'da yayınlanmasını yasaklamış, Farah Zeynep ise IQ testli bir gönderme yapmıştı. Belediye başkanı bu göndermenin ardından 100 bin liralık dava açmıştı. Karar gazetesinden Gülcan Aslan'ın haberine göre, Kazım Özgan'ın açtığı davaya dair detaylar ortaya çıktı. 

Dosyada şu ifadeler yer aldı:

"Bulunduğu konum itibari ile ve belediyesine yaptığı fırsat ve hizmetler nedeniyle adı sıkça basında yer almaktadır. Birtakım kötü niyetli kişiler de müvekkilimin bu ününden yararlanmak istemektedir"

"Söz konusu suç içerikli paylaşım, görevini layıkıyla yapan müvekkilimi konumu ve sıfatı nedeni ile kullanmak ve filmin gişesini artırmak amacı ile, kötü niyetli bir şekilde yapılmıştı"

Çocuklar Duymasın'ın Mary'si yıllar sonra şok itirafta bulundu: CIA'den gelen teklife bakın ne demiş Çocuklar Duymasın'ın Mary'si yıllar sonra şok itirafta bulundu: CIA'den gelen... Haberi Görüntüle

"YİNE ZEKA ŞOV"

Haberi Twitter'da alıntı yapan Farah Zeynep, "Kral yine zeka şov" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading