Berkcan Güven'in olayı nedir? Berkcan Güven kimdir, X hesabını neden kapattı?

Berkcan Güven'in olayı nedir? Berkcan Güven kimdir, X hesabını neden kapattı?

Youtube'nin ardından müzik sektöründe de adından söz ettiren Berkcan Güven son olarak 1 milyon takipçili X hesabını kapattıktan sonra açıklama yaptı. Peki, Berkcan Güven kimdir?

Magazin

06.10.2024, 05:03

Uzunca bir süre Youtube'de fenomen olarak insanların karşısına çıkan ve daha sonrasında müzik sektörüne adım atan Berkcan Güven'in adı Deha Tuzcu ile geçince yaşananlar sosyal medyaya yansıdı. Deha Tuzcu'nun Berkcan Güven'in müzik stüdyosunda görülmesi ve sonrasında da grup üyelerinden Killoki'nin Tuzcu'ya 'Yatırımcımız' demesi tepkilere neden oldu.

X hesabını saatler önce kapatan Berkcan Güven ise gelen tepkiler sonrasında tekrardan hesabını açarak yaptığı açıklamasında, "dünden beri gördüğüm sansürsüz resimlerden dolayı twitter'ı kapattım bi şeyden kaçıyormuşum gibi göstermeniz sonrasında insanlara hedef gösterilmek cidden ülkede böyle şeyler olurken çok üzücü ülkeyle ilgili bir paylasım yapıyorum.Sende bu insanla arkadassın diye bir linç yiyorum sorun değil kendimi açıklayıp gidicem öncelikle bahsi geçen arkadası müzikle 2 sene önce http://tanıdım.Calıstığım insanların arkadası olarak.Baska bi şekilde kendisiyle herhangi bir ticari iliskim olmadı.insanların bahsettiği discord grup muhabbetlerinde bahsedilen videoları internette paylasıldıkça sizle birlikte çıktıkca bende görüyorum.Bunların asla arkasında değilim. Bu muhabbetlerle hiçbir ilişiğim yok. Yayın mevzusundada kendisi asla davet edilmedi.kendi yakın arkadasları orada olduğu için sormadan orada bulundu. hepinizden böyle muhabbetlerin içinde adım geçtiği içinde özür dilerim.Daha ne diceğimi de bilmiyorum ne desem tatmin olmicaksınız" paylaşımında bulundu.

Berkcan Güven

Bahar Candan'ın tahliye sonrası bikinili pozları olay oldu! Sosyal medyadan paylaşımına tepki yağdı! Bahar Candan'ın tahliye sonrası bikinili pozları olay oldu! Sosyal medyadan... Haberi Görüntüle

BERKCAN GÜVEN (BEGE) KİMDİR?

Berkcan Güven veya bilinen takma adıyla BEGE, 30 Mayıs 1996 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 28 yaşında ve aslen İstanbullu olan Berkcan Güven, Youtube'deki kariyerine 2024 yılında başladı.

2013 yılında Vine ile sosyal medyaya giriş yapan ve sonrasında da Instagram ve Youtube'de içerikler üreten Güven, 2016'da yayımladığı "Çok Yakışıklıyım" parçası ve 2017 yılında "YouTube Benim İşim" dissiyle iyi bir çıkış yakaladı. "Yeniden", "Neresi?" gibi parçaları ve YouTube içerikleri ile popülaritesini daha da arttıran Güven, "Yeniden" şarkısının video klibinde şarkıcı Aleyna Tilki ile beraber oynadı.

Clear Man sponsorluğunda Cristiano Ronaldo ile birlikte video da çeken Berkcan Güven; Ben Fero, Reynmen, Unlost, Kendine Müzisyen, Efe Uygaç gibi ünlülerle ve yayıncılarla bir araya gelerek anneannesi adına bir bağış yayını açarak Darülaceze'ye 200.000 TL bağışladı ev bu bağış yayınında milli oyuncu Yusuf Yazıcı da yer aldı.

Seslendirme sanatçısı ve oyuncu Burhan Güven'in oğlu olan Berkcan Güven, Işık Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı öğrencisidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading