Sitede Ara

Berna Laçin 29 Ekim için şarkıcılara ödenecek tutara isyan etti: Eyyy Belediyeler!

Berna Laçin 29 Ekim için şarkıcılara ödenecek tutara isyan etti: Eyyy Belediyeler!

Şarkıcılar Şevval Sam ve Hadise'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için belediyelerden alacakları ücretler dudak uçuklattı. Oyuncu Berna Laçin duruma sosyal medyada tepki gösterdi. Laçin belediyelere çağrı yaptı. 

Magazin

25.10.2024, 11:59

Ankara'da TUSAŞ'a yönelik düzenlenen ve 5 kişinin şehit olduğu terör saldırısı sonrası bazı şarkıcılar konserini iptal etse de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için belediyeler etkinlik düzenlemekte kararlı.

Üstelik bu etkinlikler kapsamında sahne alacak olan sanatçılara ödenecek fiyatlar dudak uçuklatıyor. 

Leyla dizisinin Civan'ı Alperen Duymaz baba oldu! Bebeğinin ismi çok beğenildi Leyla dizisinin Civan'ı Alperen Duymaz baba oldu! Bebeğinin ismi çok... Haberi Görüntüle

ŞEVVAL SAM İDDİAYI YALANLAMADI

Geçtiğimiz hafta İzmir Konak Belediyesi'nin 29 Ekim kutlamaları için Şevval Sam ile bir anlaşma imzaladığı konuşulmuştu. 

Şarkıcıya ödenecek olan 5 milyon 300 bin lira sosyal medyada gündem olmuştu. 

Tepkilerin ardından, Şevval Sam ve çalıştığı ajans ortak bir açıklama yayımlamış ve "Sam konseri ile ilgili sosyal medyada dolaşan belge standart teklif belgesidir." denilmişti.

Yeni evli çift aşka geldi! Kaan Yıldırım'ın eşi Pınar Deniz'le el ele paylaşımına yorum yağdı Yeni evli çift aşka geldi! Kaan Yıldırım'ın eşi Pınar Deniz'le... Haberi Görüntüle

Kadir Ezildi, Çok Güzel Hareketler'de! İlk tanıtım fragmanı yayınlandı Kadir Ezildi, Çok Güzel Hareketler'de! İlk tanıtım fragmanı yayınlandı Haberi Görüntüle

İBB HADİSE'YE 6 MİLYON VERECEK

Diğer taraftan İstanbul Büyükşehir Belediyesi benzer bir adım attı. 

İBB'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek konserde sahne alacak olan Hadise'ye 6 milyon TL bütçe ayırdığı iddia edildi. 

Mahsun J 2. yeni sezon ne zaman? Mahsun J dizisi bitti mi? Mahsun J 2. yeni sezon ne zaman? Mahsun J dizisi... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCU BELEDİYELERE SESLENDİ

Dudak uçuklatan bu rakamlara oyuncu Berna Laçin sosyal medya hesabından teki gösterdi. 

"29 Ekim için para isteyen şarkıcıyı da çıkarmayın eeeey belediyeler!" diyen Laçin, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Ayıptır huuuuuuuu

Bu ülkenin Cumhuriyet Bayramı’nda sahneye çıkmak ticari bir iş olmamalı

Cumhuriyet Bayramı’nda sahneye çıkmak onurdur. 

Bu maneviyatı olmayana bir de para veriyorsunuz ya pes!"

İnci Taneleri'nin son bölümü yeniden ekrana geliyor! İnci Taneleri 18. bölüm ne zaman yayınlanacak? İnci Taneleri'nin son bölümü yeniden ekrana geliyor! İnci Taneleri 18.... Haberi Görüntüle

"İLK DEFA SANA KATILIYORUM APLA"

Oyuncunun X'teki bu paylaşımına çoğu insan hak verdi.

Çoğu kullanıcı ilk kez Laçin'le aynı fikirde olduğunu yazdı. 

"İlk defa aynı fikirdeyiz."

"İlk kez hak verdim size. Tebrik ederim. Aynen öyle olmalı."

"Lan Berna valla ilk kez aynı fikirdeyiz"

"Aha ilk defa sana katılıyorum apla"

"Aslında para karşılığı olması normal olanıdır ama şu zor günlerde belediyelerin bu fakir halkın payından alıp vermesi de gerçekten insanın ağrına gidiyor.Bu zor günler için umudu diri tutmak için özverili olurlarsa sanatçılarımız bu çok güzel olur"

"Kesinlikle doğru. o coşku içinden gelerek gururla sahne almak isteyen ve bunun karşılığında bir ücret almayı ayıp sayan Cumhuriyet sanatçıları sahne alsın"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading