Yandex Metrica

Bir skandala daha karıştı! Dünyaca ünlü rapçi gözaltına alındı!

Bir skandala daha karıştı! Dünyaca ünlü rapçi gözaltına alındı!

Dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Puff Diddy son günlerde cinsel taciz suçları ve kız arkadaşına uyguladığı şiddet nedeniyle gözaltına alınmış sonrasında ise serbest bırakılmıştı. Ünlü rapçinin son olarak ise yendien gözaltına alındığı öğrenildi.

Magazin

17.09.2024, 11:58

Coming Home, Bad Bod for Life, Last Night gibi şarkıları seslendiren dünyaca ünlü şarkıcı Diddy lakaplı, ünlü yapımcı, oyuncu ve rapçi olan Sean Comb yeniden gözaltına alındı.

Ünlü rapçi hakkında New York Güney Bölge Savcısı Damian Williams, iddianamenin gizli tutulacağını, dava hakkındaki detayların ise sonradan açıklayacağını belirtti. 

Comb'un avukatı Marc Agnifilo, müvekilinin suçsuz olduğunu belirterek, gerçek suçluluarın ortaya çıkması için çalışma yaptıklarını açıkladı.

Kanser tedavisi göre şarkıcı Şimal'den kahreden açıklama: O havuza... Kanser tedavisi göre şarkıcı Şimal'den kahreden açıklama: O havuza... Haberi Görüntüle

ŞİDDET GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Comb'un eski kız arkadaşı Cassie Ventura'ya Kasım 2023 yılında cinsel saldırıda bulunmuş, açılan dava sonrasında ise CNN televizyonları ünlü rapçinin otel koridordunda kız arkadaşına şiddet uyguladığı görüntüleri yayınlamıştı. 

Comb yaptıklarındna dolayı özür dilemiş ve videoya ilişkin ise, "Hayatınızın en karanlık zamanlarını düşünmek çok zor ama bazen bunu yapmak zorundasınız. Çok kötü durumdaydım. Yani dibe vurdum. Ama bahane üretmiyorum. O videodaki davranışım affedilemez. Bu videodaki eylemlerimin tüm sorumluluğunu alıyorum. Kendimden iğreniyorum. O zaman bunu yaptığımda tiksiniyordum, şimdi de tiksiniyorum.” demişti. 

Pınar Deniz gelin oluyor! Bebek bekleyen çift düğünü yurtdışında yapacak! Pınar Deniz gelin oluyor! Bebek bekleyen çift düğünü yurtdışında yapacak! Haberi Görüntüle

PİŞMAN OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Rehabilitasyona gittiğini belirten ünlü rapçi Diddy, "Profesyonel yardım aradım. Terapiye, rehabilitasyona gitmek zorunda kaldım. Çok üzgünüm. Ama her gün daha iyi bir adam olmaya kararlıyım. Beni bağışlamanızı beklemiyorum. Gerçekten üzgünüm" diyerek ekledi.

Ancak ABD İç Güvenlik Bakanlığı ise 25 Mart'ta Comb'un Los Angeles ve Miami kentindeki evlerine baskın düzenlemiş, cinsel saldırı suçkarı ise artarak devam etmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading