Yandex Metrica

Sitede Ara

Bir zamanlar futbolun efsane ismiydi! David Beckham emeklilik sonrası yeni işini anlattı!

Bir zamanlar futbolun efsane ismiydi! David Beckham emeklilik sonrası yeni işini anlattı!

Bir döneme damgasını vurmuş efsanevi futbolcu David Beckham sosyal medya hesabından çiftlik yaşantısını paylaştı. Futboldan emekli olan Beckham tavuk besleyip sebze yetiştirdiği anları hesabından paylaştı.

Magazin

11.09.2024, 13:48

Kariyerine Manchester United, Real Madirdi, Milan, Paris Saint- Germain takımlarında forma giyen bir zamanların efsanevi futbolcusu David Beckham emekli olmasından sonra hayatında yeni bir adım attı.

Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı! O sözleri kime söylediği ortaya çıktı! Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı!... Haberi Görüntüle

FUTBOL KARİYERİNDEN ÇİFTÇİLİĞE

Ünlü futbolcu Oxfordshire'da bir çiftlik satın aldı ve çiftliğinden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Beckham ailesi, çiftliklerinde kümes hayvanları besliyor, sebze ve meyve yetiştirerek arıcılık yaptığı öğrenildi.

Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu! idil Bilgen Türkiye'nin en güzel kızı seçildi! Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu! idil Bilgen Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

ÇİFTLİKTE TÜRK HAMAMI BİLE VAR

Beckham ailesinin çiftliği sosyal medya kullanıcıları tarafından beğenilirken Beckham'ın tarzı ise büyük beğeni topladı. Çiftliği kendi sevkine göre dekore eden Beckham'ın ayrıca Türk hamamı da yaptırdığı öğrenildi. Ayrıca çiftlikte bir de futbol sahası olması da dikkatlerden kaçmadı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading