Birce Akalay ile aşk yaşayan Hakan Kurtaş'tan evlilik açıklaması! İddialara son noktayı koydu!

Birce Akalay ile aşk yaşayan Hakan Kurtaş'tan evlilik açıklaması! İddialara son noktayı koydu!

Uzun bir süredir aşk yaşayan ünlü oyuncu Hakan Kurtaş ve sevgilisi Birce Akalay'ın ekim ayında evlenecekleri iddia edilmişti. Kurtaş evlilik iddialarına açıklama getirerek son noktayı koydu.

Magazin

26.09.2024, 12:07

Mezarlık dizisinin 2. sezon çekimlerine başlayan Birce Akalay, sık sık özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Bir süredir ünlü oyuncu Hakan Kurtaş ile aşk yaşayan Birce Akalay ile ekim ayında dünyaevine girecekleri ve hazırlıkların başladığı iddiaları sonrasında Kurtaş sessizliğini bozdu.

Adalet sarayında şov yaptı! İfade vermeye giden Dilan Polat'ın rahat tavırları pes dedirtti Adalet sarayında şov yaptı! İfade vermeye giden Dilan Polat'ın rahat... Haberi Görüntüle

KURTAŞ'TAN EVLİLİK İDDİALARINA YANIT

Aramızda Kalmasın'ın habrinde ye ralan bilgiye göre, Hakan Kurtaş'a, "Birce Akalay’a evlilik teklif ettiğiniz, ekim ayında nikah masasına oturacağınız doğru mu?” sorusu soruldu.

Sanat camiasında ortalık karıştı! Selçuk Yöntem'den Tamer Karadağlı'ya sert tepki: Yazıklar olsun... Sanat camiasında ortalık karıştı! Selçuk Yöntem'den Tamer Karadağlı'ya sert tepki:... Haberi Görüntüle

'BİRBİRİMİZİ SEVMENİN KEYFİNİ ÇIKARIYORUZ'

Kurtaş ise o iddialara, "Birbirini sevmek çok güzel, çok eşsiz bir şey. Evlilik gibi kıymetli konular, yani ağza sakız edilmeyecek kadar önemli konular" dedi.

Birbirimizi sevmenin keyfini çıkarıyoruz diyen Kurtaş, "O yüzden onlar olduğu zaman haberiniz olur. Ama öyle bir şey yok şu an. Teklif de olmadı. Şu an birbirimizi sevmenin keyfini çıkarıyoruz" ifade etti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading