Yandex Metrica

Sitede Ara

Birce Akalay üçüncü kez nikah masasında! Hakan Kurtaş ile dünyaevine giriyor

Birce Akalay üçüncü kez nikah masasında! Hakan Kurtaş ile dünyaevine giriyor

Türkiye'nin sevilen oyuncularından olan Birce Akalay'a, 2024 yılının başından beri birlikte olduğu sevgilisi Hakan Kurtaş ile birlikte dünyaevine giriyor. Üçüncü kez nikah masasına oturacak olan Birce Akalay düğün hazırlıkları başladı.

Magazin

10.09.2024, 15:30

Bu yıl birçok ünlü isim nikah masasına otururken ünlü oyuncu Birce Akalay ve oyuncu sevgilisi Hakan Kurtaş'tan da sevindiren haber geldi. 

Plajda sürpriz nikah! Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen'den büyük jest! Plajda sürpriz nikah! Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen'den büyük jest! Haberi Görüntüle

NİKAH MASASINA OTURUYOR

İlişkileri boyunca magazin dünyasında sık sık anılan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Hakan Kurtaş ve Birce Akalay'ın evleneceği öğrenildi.

Pınar Deniz hamilelik iddialarına ilk kez yanıt verdi! Düğün tarihini açıkladı! Pınar Deniz hamilelik iddialarına ilk kez yanıt verdi! Düğün tarihini... Haberi Görüntüle

PARİS'TE EVLENME TEKLİFİ ETTİ

Uzun süredir birlikte olan ve geçtiğimiz günlerde Bodrum tatilinden dönen çift sonrasında Paris'e gitmişti. Kurtaş'ın Paris'te Akalay'a evlilik teklifi ettiği öğrenildi. 

Sarp Levendoğlu, Murat ünalmış gibi isimlerle evlendiken sonra yolları ayıran Akalay'ın Hakan Kurtaş'a Evet dediği ve Ekim ayında nikah masasına oturacakları öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading