Biscolata reklamlarındaki erkeklere taş çıkarır! Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı görenleri şaşırttı!

Biscolata reklamlarındaki erkeklere taş çıkarır! Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı görenleri şaşırttı!

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra aşk hayatı ile adından fazlasıyla söz ettiren Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yeni aşkını paylaştı.   

Magazin

03.10.2024, 13:00

Eski eşi Acun Ilıcalı'nın Ayça Çağla Altunkaya'yla düğün karelerini önce beğenen sonra da beğenisini geri çeken Şeyma Subaşı adından yeni sevgilisyle söz ettirdi. 

Hülya Avşar 'sadık' olmak zor dedi! Aşk kriterleri şaşırttı: Bağlı kalmak bana göre değil Hülya Avşar 'sadık' olmak zor dedi! Aşk kriterleri şaşırttı: Bağlı... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN KASLI BİRİNİ PAYLAŞTI 

Şeyma Subaşı, önceki gün Instagram'da hikaye bölümünden kaslı birini paylaştı. Daha sonra fotoğraftaki kişinin Brezilyalı model Marlon Teixeira olduğu ortaya çıktı.

Şarkıcı Şimal ışın tedavisi sonrası yüzünün fotoğrafını paylaştı: Artık fondöten bile yetmiyor Şarkıcı Şimal ışın tedavisi sonrası yüzünün fotoğrafını paylaştı: Artık fondöten... Haberi Görüntüle

NAMAZ KILDIĞI BİR FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Marlon Teixeira sayfasından namaz kıldığı andan bir kare paylaştı. Şeyma Subaşı geçen yıllarda yaptığı açıklamada "Şu an kılmasam da eskiden 9 aylık hamileyken bile namazımı kaçırmazdım" demişti.

İşte Şeyma Subaşı'nın o paylaşımı;

 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading