Böylesi şeytanın aklına gelmez! Dolandırıcılar Brad Pitt taklidi yaparak kadınları ağına düşürdü!

Böylesi şeytanın aklına gelmez! Dolandırıcılar Brad Pitt taklidi yaparak kadınları ağına düşürdü!

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı ünlü aktör Brad Pitt olarak kendilerini tanıtan dolandırıcılar kadınları ağına düşürerek binlerde dolar para kazandığı öğrenildi.

Magazin

25.09.2024, 16:52

Amerika'nın sevilen aktörleri arasında yerini alan dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt gibi davranan dolandırıcılar iki kadını ağına düşürerek 362 bin dolar oladığı ortaya çıktı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti İtalya'da evleniyor! Ünlü oyuncudan nikah öncesi ilk kare geldi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti İtalya'da evleniyor! Ünlü oyuncudan... Haberi Görüntüle

BRAD PİTT TAKLİDİ YAPARAK DOLANDIRDILAR

CNN'in haberine göre, İspanya polisi kadınları dolandıran 5 kişiyi tutukladıkları Guaria Civil'in pazartesi günü yayınladığı açıklamada Bralina Operasyonu düzenledikleri ve 10 kişi daha dolandırıcılık suçlaması kapsamında incleme başlattıkları öğrenildi. 

Kadınlardan birisinin dolandırıcılara 195 bin dolar, diğer genç kadının ise 167 bin dolar verdikleri, polis ekiplerinin ise toplamda 95 bin dolar kurtarmayı başardıkları öğrenildi. 

Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü sanatçı İzmir'de toprağa verilirken gözyaşları sel oldu! Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü sanatçı İzmir'de toprağa verilirken... Haberi Görüntüle

DOLANDIRICLARIN ROMANTİK VAADLERİNE KANDILAR

Kadınların Brad Pitt hayran sitesi aracılığı ile dolandırıldıkları öğrenilirken, aktörün yeni projelere yatırım yapmak için yardım istediğini belirterek dolandırıldıklarını söyleyen polis ekipleri, "Dolandırıcılar, kurbanlarını bulmak için sosyal ağlarını inceledi ve onların profillerini çıkardılar. Her iki kadının da depresyondan muzdarip olduğu ve sevgi eksikliği çeken savunmasız insanlar olduğunu keşfettiler" dedi.

İki kadının da Whatsapp üzerinden Brad Pitt ile sohbet ettiklerini düşündükleri, romantik bir ilişki vaadettikleri öğrenildi. Kadınların dolandırıldıklarını anladıktan sonra polise başvurduları sonrasında ise dolandırıcılara çok sayıda havale işlemi yaptıkları aktarıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading