Yandex Metrica

Sitede Ara

Bülent Ersoy'dan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'e ağır sözler: Erkek suratlı...

Bülent Ersoy'dan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'e ağır sözler: Erkek suratlı...

Mıss Turkey 2024 güzellik yarışmasında birinci olan İdil Bilgen'e Diva Bülent Ersoy ağzına geleni söyledi. Ersoy, 'Bu şimdi güzel mi! Erkeksi hatları var, Şabaniye gibi' diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin

15.09.2024, 09:23

Bu yıl 20 yarışmacının katıldığı ve Türkiye'nin en güzel kızı olarak seçilen 24 yaşındaki İdil Bilgen Miss Turkey 2024 güzeli oldu. 

Türkiye Güzeli İdil Bilgen linç edildi! Ahmet Çakar'ın canlı yayındaki sözlerine Çağla Şıkel'en tepki gecikmedi! Türkiye Güzeli İdil Bilgen linç edildi! Ahmet Çakar'ın canlı yayındaki... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE GÜZELİ BEĞENİLMEDİ

1.80 boyunda olan ve babası Kiev Büyükelçisi olan İdil Bilgen'in yarışmayı birinci bitirmesi ise en çok konuşulan konular arasında yerini alırken sosyal medyada birçok kişi İdil Bilgen'i beğenmeyerek birinci olmaması gerektiğini vurguladı.

Zafer değil, Aşk-ı Memnû Partisi: Yarı çıplak fotoğrafını Atatürk'ün sözüyle savundu Zafer değil, Aşk-ı Memnû Partisi: Yarı çıplak fotoğrafını Atatürk'ün sözüyle... Haberi Görüntüle

BÜLENT ERSOY 'ŞABANİYE'YE BENZETTİ

Muhabir Online'ye konuşan Diva lakaplı Bülent Ersoy ise Türkiye Güzeli seçilen İdil Bilgen'e Şabaniye benzetmesi yaparak,  "Bu şimdi güzel mi! Erkeksi hatları var, Şabaniye gibi" dedi. Sözleriyle herkesi şaşkına çeviren Ersoy, durumu toparlamaya çalışarak "Genç çocuk kırmayalım, üzmeyelim onu" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading