Yandex Metrica

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı!

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı!

Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularındna olan Fahriye Evcen'e eşi Burak Özçivit'ten büyük bir jest geldi. Ünlü oyuncu eşini tatil dönüşü çiçeklerle karşıladı.

Magazin

12.09.2024, 17:15

2013 yılında Çalıkuşu dizisi setinde tanışan ve 2017 yılında dünyaevine giren ünlü oyuncu Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 2019 yılında da ilk çocuklarını kucaklarına almışlardı.

Aralarından su sızmazdı! Rapçi Sefo ve Reynmen'in küslükleinin nedeni ortaya çıktı! Aralarından su sızmazdı! Rapçi Sefo ve Reynmen'in küslükleinin nedeni ortaya... Haberi Görüntüle

TATİL POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Uzun bir süredir tatilde olan Fahriye evcen, sosyal medya hesanını aktif bir şekilde kullanan ünlü isimler arasında yerini alıyor. Geçtiğimiz gün siyah mayosuyla paylaştığı tatil pozlarıyla büyük beğeni toplamıştı.

Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü! Maddi sıkıntı çektiğini açıkladı! Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü! Maddi... Haberi Görüntüle

TATİL DÖNÜŞÜ EŞİNDEN BÜYÜK JEST

Evcen yaz ayının başından beri gittiği tatilini bitirerek İstanbul'a döndü. Ancak ünlü isim tatil dönüşü eşi Burak Özçivitin jestiyle karşılaştı. Özçivit, oğlu Kerem ile pozlarını paylaşırken, Özçivitin'in sürprizini sosyal medya hesabından paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading