Yandex Metrica

Buse Terim havaalanında kabusu yaşadı! Londra'da başına gelenleri korkuyla anlattı!

Buse Terim havaalanında kabusu yaşadı! Londra'da başına gelenleri korkuyla anlattı!

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Roma tatilinden sonra Londra'ya gitti. Uçağın koltuğunun cebine pasaportunu koyan Buse Terim sonrasında pasaportunu bulamayınca görevliler geri dönmesini istedi. Yaşadıklarıyla şoke olan Terim o anları sosyal medya hesabından anlattı.

Magazin

15.09.2024, 12:10

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Roma Tatili sonrasında Londra'ya geçti ve bir dizinin davetine katıldı. Buse Terim sonrasında Londra havalimanında ise başına gelmeyen kalmadı.

İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa verdi! İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa... Haberi Görüntüle

UÇAKTA PASAPORTUNU KAYBETTİ

Ünlü sanatçı Londra'ya giden uçakta koltuğun cebine pasaportunu koyup unuttu. Ünlü isim sonrasında pasaportunun yerini bulamadı ve görevliler ise geri dönmesi gerektiğini söyleyince büyük panik yaşadı.

"Maalesef pasaportum bulunmadı. Hâlâ nasıl kaybolduğunu anlamıyorum. Çünkü uçakta koyduğum yeri çok net hatırlıyorum. Benim hatam keşke oraya koymasaydım ama olan oldu.'' dedi.

Dilan Engin Polat davasında ikinci gün! Duruşma öncesi takipçilerinden yeni istek! Dilan Engin Polat davasında ikinci gün! Duruşma öncesi takipçilerinden yeni... Haberi Görüntüle

HAVAALANINDA ZOR ANLAR YAŞADI

Kapıdan damga ile geçiş izni verildiğini belirten Buse Terim, ''Roma'dan Londra'ya İngiliz havayolu ile uçuyordum. Pasaportumun fotoğrafı telefonumda olduğu için ve kimliğimle birlikte vizemi sistemden kontrol edince bana kapıda damga basarak geçiş izni verdiler. Çıkarken de aynı şekilde çıkış yaptım. Yetkili önce geri dönmem gerektiğini söyledi ve bu da bana sağlam bir heyecan yaşattı." dedi.

Yeni pasaport isteyen Terim,  "Pasaportumu uçaktaki koltuğun gözüne koyduğumdan çok emindim ama bir türlü bulunamadı. Artık yeni pasaportumla yine güzel ve birbirinden unutulmaz seyahatler yapmayı diliyorum" ifade etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading