Yandex Metrica

Büşra Pekin Bahar dizisi kadrosuna katıldı! Oyunculuğu alay konusu oldu!

Büşra Pekin Bahar dizisi kadrosuna katıldı! Oyunculuğu alay konusu oldu!

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinen olan Bahar 2.sezona başladı. Büşra Pekin kadroya dahil olurken ünlü oyunucu Başhekim Süreyya rolüyle ekranlara geldi. Pekin'in değişimi gündem olurken estetik operasyonlar nedeniyle mimiklerini etkili kullanamaması izleyicilerin tepkisini çekti.  

Magazin

25.09.2024, 16:56

Türkyie'nin sevilen dizileri arasında yerini ala başrollerine Demet Evgar ve Mehmet Yılmaz Ak'ın rol aldığı Bahar dizisine ünlü oyuncu Büşra Pekin'de transfer oldu.

Dizinin dün yayınlanan yeni bölümünde ise Büşra Pekin Başhekim Süreyya rolü ile izleyenlerin karşısına çıktı. 

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak hostesle kavgaya tutuştu! Kedisi için uçakta kıyameti kopardı! İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak hostesle kavgaya tutuştu! Kedisi için... Haberi Görüntüle

ESTETİKLERİ NEDENİYLE TEPKİ ÇEKTİ

Süreyya karakteri ile peran Vakfı Hastanesi'nde dengeleri alt üst eden Pekin kilo vermesi ve saçlarını saarıya boyatması ile yaptığı büyük imaj değişikliğ ile gündeme geldi. Ancak ünlü oyuncu son zamnaalrda yüzüne yaptırdığı estetik operasyonlar nedeniyle jest ve mimikleri izleyenlerin dikkatini çekti.

Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılmadı! Ünlü oyuncu nedenini açıkladı! Hamileliği hakkında ilk kez konuştu! Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılmadı! Ünlü oyuncu nedenini açıkladı! Hamileliği... Haberi Görüntüle

BÜŞRA PEKİN ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Ünlü oyuncu rolü nedneiyle eleştrilerin odağında olurken, bazı sosyal medya kullanıcıları, ''Büşra Pekin nereden nereye bu hale getiren doktorlara Nobel tıp ödülü verilmeli Türk doktorların hakkı yeniyor", "Demet Evgar'ın doğallığı karşısında Büşra Pekin bu diziye hiç yakışmamış. İlk defa diziden sıkıldım", "Büşra Pekin hiç olmamış, kendimi zorlayarak izliyorum belki severim alışırım diye ama olmuyor, üstelik diziye her yeni gelenin evrenin exi olması ayrı bir hayal kırıklığı yaratıyor" gibi yorumlar yapıldı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading