Yandex Metrica

Sitede Ara

Candan kardeşler yeniden hakim karşısında! 21 sanığın yargılandığı 4.duruşma başladı! Nihal Candan o soruya cevap veremedi!

Candan kardeşler yeniden hakim karşısında! 21 sanığın yargılandığı 4.duruşma başladı! Nihal Candan o soruya cevap veremedi!

Lüks yaşam tarzlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler 'dolandırıcılık' ve suç örgütüne üye olma suçlarından hakim karşısına çıktı. Ünlü fenomen davanın 4. duruşmasına katılırken 21 kişinin yargılanacağı öğrenildi. 

Magazin

18.09.2024, 15:51

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olma suçlarından 4 kez hakim karşısına çıkan ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve ablası Nihal Candan'ın aralarında olduğu 21 sanığın yeniden mahkemesi görüldü.

Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Candan kardeşler hazır bulunduruldu. 21 sanıkın da aralarında bulunduğu davada müşteki ifadelerinin dinlenmesinin ardından duruşmaya ara verildi. 

Nilüfer Reha Muhatr'ı ziyarete gitti! Ünlü sunucunun sağlık durumunu açıkladı! Nilüfer Reha Muhatr'ı ziyarete gitti! Ünlü sunucunun sağlık durumunu açıkladı! Haberi Görüntüle

KALP İŞARETİYLE CEVAP VERDİ

Nihal Candan'a ise duruşma arasında, "Kardeşinizin tahliye olacağını düşünüyor musunuz ?" soruldu. Candan eliyle kalp işareti yaparak soruları cevaplarken gazetecilere herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamekapsamında, Candan kardeşler, 38 müşteki, 1 müşteki sanık ve 21 sanık yer aldı. 

İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa verdi! İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa... Haberi Görüntüle

CANDAN KARDEŞLER HAKKINDA 44 YILA KADAR HAPİS İSTENİYOR

İddianamede Bahar Candan'ın, "kişinin, kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta ya da kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurum ve kuruluşlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık" ve  "suç örgütüne üye olmak" suçlaması nedeniyle 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Nihal Candan için ise atnı suçlardan 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istendi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading