Yandex Metrica

Candan Kardeşler yeniden hakim karşısında! Mahkeme Bahar ve Nihal Candan hakkında kararını açıklayacak!

Candan Kardeşler yeniden hakim karşısında! Mahkeme Bahar ve Nihal Candan hakkında kararını açıklayacak!

Ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler bugün yeniden hakim karşısına çıkacak. Kara para aklama ve suç örgütüne üye olma suçundan yargılandıkları davada bugün yeniden hakim karşısına çıkıcak.

Magazin

11.09.2024, 23:28

Lüks yaşam tarzlarıyla sosyal medyada gündemden düşmeyen Candan kardeşler sazan sarmalı yöntemiyle onlarca kişiyi dolandırmış, 'Kara para aklama ve suç örgütüne üye olma' suçları nedeniyle Kasım 2023 yılında tutuklanmışlardı.

Dilan Çıtak kabin memuruyla tartışıp polisi tehdit etmişti! 'Yaptığımdan utanmıyorum' diyerek bir kez daha ortalığı karıştırdı! Dilan Çıtak kabin memuruyla tartışıp polisi tehdit etmişti! 'Yaptığımdan utanmıyorum'... Haberi Görüntüle

44 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU

Aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. Bahar Candan hakkında 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası istenilirken, Nihal Candan hakkında ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

4 Eylül günü ilk duruşma da cezaevinde tutuklu bulunan Bahar Candan jandarmalar eşliğinde duruşma salonuna getirilirken, Nihal Candan ise avukatı ile birlikte adliyeye gelmişti.

Karnı burnunda İtalya sokaklarında! Neslihan Atagül'ün o pozları çok konuşuldu! Karnı burnunda İtalya sokaklarında! Neslihan Atagül'ün o pozları çok konuşuldu! Haberi Görüntüle

İLK DURUŞMADA DİKKAT ÇEKEN HAREKET

Mahkemede  Nihal Candan ağlayarak kardeşine seslenmiş, “Dinle, soruları dinle sadece. Herkes seninle. Her şey çok güzel olacak hep yanında olacağız. Çok dua ettim sana. Gökyüzü beyazdır sen de beyazsın. Hep sana enerji gönderdik” demişti.  

Duruşmada Alisya Bahar Candan'ın kimlik tespiti esnasında sosyal medya ile uğraştığı, aylık gelirinin ise 60 bin ila 100 bin TL arasında değiştiğii belirtti. Gülnihal Çiçek olarak bilinen Nihal Candan ise avukat olduğunu ve evli olduğunu belirterek, stajının iptal edildiğini ve aylık gelirinin bulunmadığını belirtti. 

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya bu akşam evleniyor! Düğün öncesi görüntüler ortaya çıktı! Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya bu akşam evleniyor! Düğün... Haberi Görüntüle

CANDAN KARDEŞLER İÇİN 3. DURUŞMA

Candan kardeşler içi bugün Küçükçekmece 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde ikinci duruşma gerçekleşecek. Duruşmada Nihal Candan ve Bahar Candan duruşma sırasında savunması ortaya çıktı.

Birce Akalay üçüncü kez nikah masasında! Hakan Kurtaş ile dünyaevine giriyor Birce Akalay üçüncü kez nikah masasında! Hakan Kurtaş ile dünyaevine... Haberi Görüntüle

''MAL VARLIĞIM BİR İKİ ÇANTA''

Nihal Candan savunmasında, ''Mal varlığım bir-iki çanta, bir-iki ayakkabı olabilir. Bunları da bana eşim sağlıyordu. Bu olanlardan dolayı, maddi olarak ailecek çok zor durumdayız.'' dedi.

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya şok sözler: Yardım ediyor gibi görünüp... Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya şok sözler: Yardım ediyor... Haberi Görüntüle

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 21 sanığın da aralarında bulunduğu davada, Nihal Candan kendisine yönelen suçlamalaarı kabul etmedi.

Nihal Candan ifadesinde, “İfade vermeye hazırım, heyecandan bayılmazsam bir problem yok.”  dedi. İddianameyyi defalarca kez okuudğunu belirten Nihal Candan, “Ben bir toplantıya katılmadım. Ben yanlış birisi ile 2021 yılında beraber oldum. Kendisini Kaan olarak farklı bir isimle tanıtan birisi bana gerçek mesleğini de söylemez. İddianamede örgüt lideri olarak bahsedilen Onur Apaydın kendisinin iş insanı olduğunu, aktif para kazanan biri olduğunu ve benden çok hoşlandığını söyledi. Ben o dönemde anksiyete problemleri yaşıyordum. Bu nedenle özel hayatım ile ilgili yanlış bir karar verdim.” ifade etti.

Demet Akalın'dan Miss Turkey birincisine şaşırtan yorum: Kayırma yarışması... Demet Akalın'dan Miss Turkey birincisine şaşırtan yorum: Kayırma yarışması... Haberi Görüntüle

'AFFEDERSİNİZ HAKİM BEY'

Nihal Candan ayrıca Hukuk Fakültesi mezunu olduğunu belirterek, “Ancak bu olay nedeniyle mesleğimi yapamıyorum. Bu çok uzun süren bir aşk hikayesi değil. Ben Onur Apaydın hakkında uzaklaştırma kararı alarak ayrıldım. Ben veganım. Bahsedilen toplantıların et restoranında yapıldığı söyleniyor. Orada uzun süre kalamam et yenildiği için midem bulanır. Toplantıların yapıldığı söylenilen yer bir et restoranı. Benim araç satışı ile ilgili olaylar hakkında bilgim yoktur. Şu an evliyim Faruk Çiçek isimli kişiyle ama o da bana boşanma davası açtı. Teşekkürler Türkiye. Benim araç verilmesi ve dolandırıcılık olayı hakkında bir bilgim yok. Çok zor bir süreç yaşadım. 5 ay boyunca. Biraz sesli konuşup sizi ürkütüyorsam affedersiniz hakim bey.” belirtti.

Nihal Candan Anoreksiya ile mücadele ettiğini belirterek,  “28 kilodan bu hale geldim çok şükür. Mal varlığım bir iki çanta bir iki ayakkabı olabilir. Bunları da bana eşim sağlıyordu. Ailecek maddi olarak çok zor durumdayız bu olaylardan dolayı.” dedi.

Mart ayından beri tedavi görüyordu! Usta oyuncu Kadir İnanır hakkında sevindiren haber geldi! Mart ayından beri tedavi görüyordu! Usta oyuncu Kadir İnanır hakkında... Haberi Görüntüle

'INSTAGRAM KULLANMAK SUÇ MU?'

''İnstagram kullanmak suç mu?'' diyen Nihal Candan, “Eşimle kaldığım evde gözaltına alındım. Eşimi yere yatırdılar. İddianamede benim hesabıma para geldiği söylenmiş bazı kişiler tarafından. Hesaplarıma baksınlar. Var mı para transferi baksınlar. Bunlar ortaya çıkmayacak şeyler değil. Ben 5 ay neyin cezasını çektim ? Instagram kullanmak suçsa kullanmam. Ben bu sanıkları tanımıyorum. Hepsi sosyal medyada bizi izleyip kinlenmişler. Bu kadar garip insanın negatif enerjisini çekeceksem paylaşım yapmam, istemiyorum artık." dedi.

76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! Shogun dizisi Emmy tarihinde bir ilke imza attı! 76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! Shogun dizisi Emmy tarihinde bir... Haberi Görüntüle

İŞLETMESİNİN BATTIĞINI AÇIKLADI

Güzellik merkezi ile dolandırıcılık olayınn alakasının olmadığını belirten Candan işletmesinin attığını belirterek, "Ben TMSF’nin ne olduğunu iddianameyi okurken avukatıma sordum. Bilmiyordum bile ne olduğunu. Hukuk okurken de ceza davası konularından kaçtım. Çok negatif konular bunlar. Güzellik salonum olduğu döneme ilişkin tüm belgeleri avukatlarıma sunmuşumdur. Dolandırıcılık olayıyla güzellik salonumun ilgisi yoktur. Battı zaten o işletme.'' ifade etti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading