Yandex Metrica

Sitede Ara

Canlı yayında ortalık karıştı! Ertem Şener ve Ahmet Çakar birbirin girdi: Namusun ve şerefin varsa...

Canlı yayında ortalık karıştı! Ertem Şener ve Ahmet Çakar birbirin girdi: Namusun ve şerefin varsa...

Beyaz TV'nin sevilen spor programlarından olan 'Derin Futbol' programında Ertem Şener ve Ahmet Çakar arasında tartışma çıktı. Çakar'ın 'Ertem dedi ki ''Program öncesi farklı konuşuyorsun, programda farklı konuşuyorsun.' Ben senin program öncesi ne konuştuğunu anlatayım mı?" demesi sonrası ortalık karıştı.

Magazin

04.09.2024, 12:35

En sevilen spor programalarından olan ve Ertem Şener'in sunumuyla ekranlara gelen 'Derin Futbol' programında ortalık karıştı. Yorumcu Ahmet Çakar ile tartışan Şener birbirine girdi. 

Hadise Acun Ilıcalı'nın düğününe neden katılmadı? Sosyal medyada yaptığı paylaşım dikkat çekti! Hadise Acun Ilıcalı'nın düğününe neden katılmadı? Sosyal medyada yaptığı paylaşım... Haberi Görüntüle

AHMET ÇAKAR İLE ERTEM ŞENER ARASINDA TARTIŞMA

Ahmet Çakar, program başlamadan önce Ertem Şener ile arasında geçen bir diyaloğu anlatarak, "Ertem dedi ki 'Program öncesi farklı konuşuyorsun, programda farklı konuşuyorsun.' Ben senin program öncesi ne konuştuğunu anlatayım mı?" dedi.

Ertem Şener ise, 'Anlat hocam! Namusun, şerefin varsa anlat hocam'' demesi üzerine Çakar, 'Program biter' yanıtını verdi.

Hızlı ve Öfkeli filminin yıldızı Gibson tutuklandı! Hızlı ve Öfkeli filminin yıldızı Gibson tutuklandı! Haberi Görüntüle

'BAŞKA SUNUCULARLA KARIŞTIRMA'

Sunucu Ertem Şener duruma öfkelendi ve, "Hocam sen beni başka sunucularla karıştırma. Ben senin enseye tokat vurduğun adamlardan değilim. Yalandan oluyor öyle şeyler" dedi.

Ahmet Çakat ise,  "Vurdum ya dün akşam" demesi üzerine Şener sinirlerine hakim olamadı ve, "Vurdun da bir daha denesene. Nasıl konuşuyorsun? Ben efendilik yaptıkça sen beni başka sunucular zannettin" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading