Yandex Metrica

Canlı yayında skandal hareket! Sunucular Narin için çığlık attı! Sosyal medyadan tepki yağdı!

Canlı yayında skandal hareket! Sunucular Narin için çığlık attı! Sosyal medyadan tepki yağdı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedinin bulunmasının ardından tüm Türkiye tepki göstermişti. Yaşanan acı verici olayı Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programında da ele alan sunucular çığlık atarak tepki göstermeleri sosyal medyada gündem oldu. Görüntüleri izleyenler ise dalga geçildiğini belirterek tepki gösterdi. 

Magazin

10.09.2024, 11:21

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi 19 gün sonra dere kenarında çuvalın içinde bulunmuştu. Otopsi sonrası cenazesi defnedilmişti. Türkiye'de birçok isim Narin'in katledilmesine ilişkin tepki gösterirdi.

Ponzi sistemiyle dolandırmışlardı! Var Böyle Tipler'in sahibi Kıvanç Talu 200 yıla kadar hapis talebi! Ponzi sistemiyle dolandırmışlardı! Var Böyle Tipler'in sahibi Kıvanç Talu 200... Haberi Görüntüle

CANLI YAYINDA AKIL ALMAZ GÖRÜNTÜLÜR

Narin Güran'ın katledilmesine siyasi isimlerin yanı sıra, üzlü isimlerde televizyon programlarında  Narin'in kaybını ele aldı. Beyaz TV'nin ünlü magazin programı Söylemezsem Olmaz'da sunucular Narin hakkında konuştu.

'Şeriat gelsin kapanırım' dedi! Sevda Demirel'in idam çağrısı herkesi şaşırttı! 'Şeriat gelsin kapanırım' dedi! Sevda Demirel'in idam çağrısı herkesi şaşırttı! Haberi Görüntüle

'NARİN İÇİN ÇIĞLIK ATIYORUZ'

Programın sunucuları Didem Delen, Bilal Özcan, Pınar Eliçe, Hande Sarıoğlu, 'Narin için çığlık olsun diye tüm Türkiye hep birlikte çığlık atıyoruz' diyerek 4 sunucu birden çığlık atmaya başladı.

Fahriye Evcen Burak Özçivit ile küs mü? Oğulları ile verdiği tatil pozları kafaları karıştırdı! Fahriye Evcen Burak Özçivit ile küs mü? Oğulları ile verdiği... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Narin'in ölümünü şova dönüştürmek istediklerini belirten sosyal medya kullanıcıları ise, 'bu ne rezillik', 'tamam en çok sizi konuşacağız', 'şov için yapıyorunuz' diyerek tepki gösterdi.

 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading