Yandex Metrica

Canlı yayında tepki çeken cinsiyet partisi! Esra Erol'un programındaki kutlama sosyal medyayı ikiye böldü!

Canlı yayında tepki çeken cinsiyet partisi! Esra Erol'un programındaki kutlama sosyal medyayı ikiye böldü!

Türkiye'de Narin Güran'ın kaybolmasını konu alan Esra Erol'un canlı yayın programında muhabir Caner'in bebeği için cinsiyet partisi düzenlendi. Sosyal medya kullanıcıları ise tepsi göstererek yaşananlara sitem etti. 

Magazin

10.09.2024, 11:35

21 Ağustos günü Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra cesedi çuvalın içinde dere kenarında bulumasının ardından cenazesi dün defnedilmişti.

Aradığı aşkı sonunda buldu! Arzum Onan 50 yaşında aşkıyla Kaliforniya tatilinde! Aradığı aşkı sonunda buldu! Arzum Onan 50 yaşında aşkıyla Kaliforniya... Haberi Görüntüle

ESRA EROL'DA CİNSİYET PARTİSİ

8 yaşındaki Narin'in katledilemsinden sonra tüm televizyon kanalları cinayetin nasıl işlendiğini çözmeye çalıştı. O programlardan biri de Esra Erol'da oldu.  Ünlü sunucu Esra Erol'a yıllar önce izdivaç programına gelen sonrasında ise muhabir olarak çalışmaya başlayan Caner Toygar ve eşi canlı yayına katıldı.

Yılın düğünü bitti! Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünden ilk kare! Yılın düğünü bitti! Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünden ilk... Haberi Görüntüle

CANLI YAYINA TEPKİ YAĞDI

Canlı yayında bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için cinsiyet partisi düzenlendi. Partide kız bebek olacağını öğrenene çift mutluluklarını yaşarken birçok sosyal medya kullanıcısı ise o anlara tepki gösterdi. 

Sosyal medya kullanıcıları ise "Başka derdimiz mi yok?" , "Keşke başka zaman yapsaydınız." yorumları yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading