Yandex Metrica

Sitede Ara

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı!

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı!

Dünya'nın en başarılı futbolcularından olan Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez Suudi Arabistan hakkında şaşırtan itiraflarda bulundu. Ünlü yıldız Manchester'den taşındığı için çok mutlu olduğunu belirterek Arabistan'da keyfinin yerinde olduğunu açıkladı.  

Magazin

22.09.2024, 13:32

Portekiz milli takımından Suudi Arabistan'ın Al- Nassr takımına geçerek forma giyen dünyanın başarılı futbolcularından olan Cristiano Ronaldo futbol kariyerinde büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Ünlü futbolcu Ronaldo uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Roudriguez ile birlikte Suudi Arabistan'da hayatlarına devam ediyor. 

Zeynep Bastık'tan şaşırtan açıklama! Serkay Tütüncü ile evlilik iddiaları hakkında konuştu! Zeynep Bastık'tan şaşırtan açıklama! Serkay Tütüncü ile evlilik iddiaları hakkında... Haberi Görüntüle

GEORGİNA ROUDRİGUEZ'DEN ŞAŞIRTAN İTİRAF

Geçtiğimiz günlerde dijital platormlarda yayınlanan 'I Am Georgina' isimli reality şovda özel hayatına dair açıklamada bulunan Roudriguez, ''Cris, bana Al-Nassr'da oynayacağını söylediğinde çok mutlu oldum çünkü Manchester'dan ayrılmaya hazırdım'' dedi.

Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu! idil Bilgen Türkiye'nin en güzel kızı seçildi! Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu! idil Bilgen Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

'SUUDİ ARABİSTAN'DA MUTLUYUM'

Roudrigez Arabistan'da olduğu için mutlu olduğunu belirterek, ''Bizi harika bir şeyin beklediğini biliyordum ve çok motive olmuştum. Suudi Arabistan'a ilk geldiğim günden beri çok mutluyum'' dedi.

2016 yılından beri birlikte olduğu Cristiano Ronaldo'ya övgüler yağdıran Roudriguez,  ''Nereye gidersek gidelim, bugün olduğu gibi Cris'i coşkuyla alkışlamaya ve onun adını haykırmaya devam edeceklerini biliyorum'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading