Yandex Metrica

Sitede Ara

Değişimiyle gündem olmuştu.. Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması: Eğer Allah yolundaysa...

Değişimiyle gündem olmuştu.. Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması: Eğer Allah yolundaysa...

Bir dönem Ahu Tuğba'nın sevgilisi olarak tanınan ve izdivaç programlarında yaptığı ilginç danslarla hafızalara kazınan Meriç Erkan ismini ve hayatını tamamen değiştirdi.

Magazin

08.05.2024, 13:37

Ahu Tuğba ve Meriç Erkan, bir döneme damgasını vuran isimler arasında yer alıyordu. Katıldığı programlarda ilginç danslar yapan Erkan, çılgın hareketleriyle adından söz ettirmeyi başarıyordu. Son olarak Esra Erol'un izdivaç programına katılan Erkan, hayatını ve ismini değiştirdi. Erkan'ın son hali görenleri şaşırtırken, magazin gündemine bomba gibi düştü. 

İsmini Mahmut Erkan olarak değiştirdiğini ve tövbe ederek başka bir hayata geçtiğini söyleyen ünlü isim, "Bu bir konsept değil, bu başka bir şey... Rabbimle aramdaki bir hesaplaşma... Nasıl yaşamışız böyle" diye konuştu.

"ALLAH YOLUNDAYSA DOĞRUYU SÖYLESİN"

Meriç Erkan'ın açıklamalarının ardından gözler Ahu Tuğba'ya çevrildi. Magazinsortie'ye konuşan Tuğba, şu ifadeleri kullandı:

"Meriç Erkan ile asla aşk yaşamadım. Benim bu adamla hiçbir şeyim olmadı, olamaz da. Savaş Kalafat çok iyi bilir olmadığını. Kalafat ve eşi, kameramanlar da gün boyu yanımdalardı. Bütün ekip bir şey olmadığını bilir. Meriç Erkan Allah yolunda ise ya da Allah yoluna girdiyse benimle hiç bir zaman beraber olmadığını söyler. Sevgilim olmadı, TV formatıydı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading