Demet Akalın kiracısını evden çıkartınca ne yapacağını açıkladı! Sosyal medyadan alkışı topladı!

Demet Akalın kiracısını evden çıkartınca ne yapacağını açıkladı! Sosyal medyadan alkışı topladı!

Ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın, son zamanlarda kiracısı ile başı dertte. Akalın, kiracısını çıkarttığı takdirde bir yıl boyunca bir öğrenciyi evinde bedava oturtturacağını açıkladı. 

Magazin

29.09.2024, 10:48

Türkiye'nin ünlü pop şarkıcılarından olan Demet Akalın, uzun bir süredir kiracısı ile son dönemlerde yaşadığı problemler nedeniyle zor günler yaşıyor. 

Beren Saat'in rol alacağı yeni filmindeki partneri belli oldu! Beren Saat'in rol alacağı yeni filmindeki partneri belli oldu! Haberi Görüntüle

KİRACISI İLE BAŞI DERDE GİRDİ

Mankenlik yaptığı dönemlerde 1+1 ev alan ve 5 bin TL kira ödeyen pilot kiracısından 8 bin TL istemiş ancak tartışma yaşamıştı. Ünlü şarkıcı Akalın 35 bin TL değerindeki evi için kiracısına tepki göstererek, “Bu evleri siz bedava oturun diye almadık arkadaş adam çöktü evime ya!” demişti.

Şarkıcı Şimal ışın tedavisi sonrası yüzünün fotoğrafını paylaştı: Artık fondöten bile yetmiyor Şarkıcı Şimal ışın tedavisi sonrası yüzünün fotoğrafını paylaştı: Artık fondöten... Haberi Görüntüle

BİR ÖĞRENCİYİ BEDAVA OTURTACAK

Evini geri almak için uzun süredir mücadele eden Akalın, kiracısının evden çıkması halinde ne yapacağını açıkladı. 

Akalın, bir takipçinin kiracı ile yaşadığı probleme cevap vererek, ''Nasıl yaptınız? Ben de benim bedavacıyı çıkartmak istiyorum. Üstelik öğrenciyi bedava oturtacağım 1 sene” dedi. Ünlü şarkıcıya takipçileri ise, “Öğrenci okutmak, ona barınacak yer sağlamak çok güzel. Gönlünüze sağlık. İnşallah kiracınızı çıkartırsınız” yorumları yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading