Yandex Metrica

Sitede Ara

Demet Akalın Metin Arolat'ın cenazesinde sinirlerine hakim olamadı: Bizde geri zekalılık mı var?

Demet Akalın Metin Arolat'ın cenazesinde sinirlerine hakim olamadı: Bizde geri zekalılık mı var?

Ünlü şarkıcı ve reklam yönetmeni Metin Arolat geçtiğimiz akşam Kozyatağı'nda bir mekanda sahne aldığı sırada sahnede fenalaşarak hayatını kaybetmişti. Ünlü şarkıcının cenazesine katılan Demet Akalın ise sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Magazin

22.09.2024, 19:06

90'lı yıllara damgasını vurmuş ünlü şarkıcı Metin Arolat geçtiğimiz akşam İstanbul Kozyatağı'nda bir mekanda sahne aldığı sırada fenalaşarak sahnede yere yığılmış, fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı.

Metin Arolat ölüm diyetinin kurbanı mı oldu? Ünlü şarkıcının ölümüne ilişkin korkunç iddia! Metin Arolat ölüm diyetinin kurbanı mı oldu? Ünlü şarkıcının ölümüne... Haberi Görüntüle

METİN AROLAT'IN CENAZESİNE KATILDI

Arolat'ın yolda 3 kez kalbi durduğu ve kalp krizi geçirerek kurtarılamadığı öğrenilmişti. 52 yaşındaki ünlü şarkıcı için ise bugün Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlenmiş, cenazesine birçok ünlü isim akın etmişti.

O isimlerden birisi de Demet Akalın oldu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın Arolat'ın zayıflamak için 'ölüm diyeti' yaptığı, iğne ve hap kullandığı iddiaları sonrasında kendisini tutamadı ve sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. 

Düğün hazırlıkları başladı! Lucas Torreira ünlü oyuncu Devrim Özkan ile evleniyor! Düğün hazırlıkları başladı! Lucas Torreira ünlü oyuncu Devrim Özkan ile... Haberi Görüntüle

''BİZ DE GERİ ZEKALILIK MI VAR?'' DİYEREK İSYAN ETTİ

Akalın, “Çok çok üzgünüm. Anlamıyorum yani biz sanatçılarda da herhalde bir geri zekalılık mı var nedir yani? O kadar lüzumsuz şey yazıyoruz isteğe yazsana oraya hemşire, doktor.. O hep diyetteydi. Belki diyorum hastaneye yetişse orada bir şey müdahale edilse... Belki evde yalnız uykusunda ölecekti bilemezsin orası Allah'ın bileceği şey. Ben ölümü yakıştıramadım.'' diye isyan etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading