Yandex Metrica

Sitede Ara

Demet Akalın Narin konusunda Müge Anlı'ya yüklendi! Ünlü gazeteci sert sözlerle eleştirilere cevap verdi!

Demet Akalın Narin konusunda Müge Anlı'ya yüklendi! Ünlü gazeteci sert sözlerle eleştirilere cevap verdi!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümü tüm Türkiye'yi ayağa kaldrımıştı. Ünlü isimler sosyal medyadan tepkilerini dile getirirken Demet Akalın'da Müge Anlı'ya neden Narin hakkında araştırma yapmadığını belirterek sitem etti. Müge Anlı ise programında gelen eleştirilere cevap verdi.

Magazin

19.09.2024, 15:20

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağusots günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi 19 gün sonra dere kenarında bir çuvalın içinde buunmuştu. Tüm Türkiye Narin Güran'ın ölümü nedneiyle ayağa kalkarken sanat camiası da sessiz kalmayarak tepkilerini dile getirmişti. 

Türkiye'nin en güzel kızı seçilmişti! Miss Turkey 2024 güzeli İdil Bilgen'in babası tanıdık çıktı! Türkiye'nin en güzel kızı seçilmişti! Miss Turkey 2024 güzeli İdil... Haberi Görüntüle

DEMET AKALIN'DAN MÜGE ANLI'YA SİTEM

Geçtiğimiz gün ise ünlü şarkıcı Demet Akalın ise Müge Anlı'nın programında neden Narin'i aramadığını sorarak, ''Sevgili Müge Anlı ısrarla Narin'imizi neden işlemiyorsun? Neden!' sordu.

Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü! Maddi sıkıntı çektiğini açıkladı! Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü! Maddi... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Müge Anlı ise 19 Eylül günü gerçekleştirdiği programda Barin Güran Cinayetini neden işlemediğini açıklayarak, ''Ben özellikle bu konuya hiç girmedim. Yayına çıkarken yayın yasağı vardı. Ben bilmediğim, işlemediğim bir grup ve konu hakkında nasıl yorum yapabilirim? Ben sabaha kadar çalışıyorum, konuştuğum her şeyi ezbere bilirim" dedi.

Müge Anlı hakkında çıkan iddialara yanıt verirken sert açıklamalarda bulunarak, "Ben özellikle bu konuya hiç girmedim. Yayına çıkarken yayın yasağı vardı. Bana, 'Çık yayında konuş,' dediler. Ama bilmediğim, işlemediğim, muhabir göndermediğim, gözlerine bakıp da konuşmadığım bir insan grubuyla ilgili nasıl yorum yapabilirim? Gece fal açıp ya da istihareye yatıp sabah istihare sonucunu burada anlatmıyorum. Ben araştırıyorum, okuyorum, çalışıyorum. Şu dosyayı ezbere biliyorum. Dakika dakika, saat saat her şeyi anlatırım. Çünkü sabaha kadar çalışıyorum. İnsan çalıştığı, incelediği, konuştuğu şey hakkında yorum yapar. Yoksa uzaktan sallamak bilgi yarışması değil." dedi.

'Adımı bu işlere kimse katmasın' diyen Anlı,  "Adımı bu işlere kimse katmasın. Katanlara da tek tek isimleriyle cevap veririm, altından kalkamazsınız," ifade etti.

Yaptığı işi ciddiye aldığını belirten Müge Anlı, "Müge Anlı gazeteciliği öyle herkesin altından kalkabileceği bir iş değil. Keşke herkes yaptığı haberleri sonuna kadar götürüp sonuca ulaştırabilse, kamuoyuna doğru bilgiler verebilse. Yanlış anlaşılmasın, bu sözlerim diğer programcı arkadaşlarıma değil." ifade etti. 

Kendi gazeteciliği hakkında ise, "Müge Anlı gazeteciliği diye bir şey yok. 'Müge Anlı tuttuğunu koparıyor' demeniz lazım sadece." ifade etti.

Selena Gomez'den üzen haber! Hastalığı nedeniyle hayatı boyunca o hayalini gerçekleştiremeyecek! Selena Gomez'den üzen haber! Hastalığı nedeniyle hayatı boyunca o hayalini... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI'YA DEMET AKALIN'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Sosyal medya hesabından ise Demet Akalın, ''Mügecim bana sallamana gerek yok! Seni izler hapisden belki insafa gelir horozumu kesıyordu diyen anası!!! Ayyy herkesin merak ettiği sorudan niye rahatsız olursun ki garip!'' diye açıklama yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading