Yandex Metrica

Sitede Ara

Demet Akalın'dan Miss Turkey birincisine şaşırtan yorum: Kayırma yarışması...

Demet Akalın'dan Miss Turkey birincisine şaşırtan yorum: Kayırma yarışması...

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen hakkında Demet Akalın sosyal medya hesabından şaşırtan bir açıklamada bulundu. Akalın, 'Yarışma güzellik yarışması kayırma yarışması değil' diyerek seçilen Türkiye güzeline tepki gösterdi.

Magazin

13.09.2024, 18:13

Bu yıl 20 finalistin katıldığı Miss Turkey 2024 yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen İdil Bilgen'in birinciliği tepki çekti. 

1.84 boyunda olan ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okuyan, babası Kiev Büyükelçisi Mustafa Levend Bilgen'in kızı İdil Bilgen'in birinci olmasına birçok isim tepki gösterdi.

Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü! Maddi sıkıntı çektiğini açıkladı! Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü! Maddi... Haberi Görüntüle

DEMET AKALIN'DAN MİSS TURKEY'E TEPKİ

Demet Akalın'da güzellik yarışmasındaki yarışmacıların halk oylaması ile seçilmesi gerektiğini belirterek, sosyal medya hesabından şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Akalın, Türkiye güzeli hakkında, 'belki tacı vermek ister' diyerek, "Belki geri vermek ister tacı ya da halk oylaması diye bir şey olsa... Bütün yorumlara da kapamış kendini.. çok istiyormuş 1. olmak aşkım sen istiyorsun da yarışma güzellik yarışması kayırma yarışması değil" dedi.

İbrahim Tatlıses'e kızı Dilan Çıtak soruldu! O kavga sonrası tepkisi olay oldu! İbrahim Tatlıses'e kızı Dilan Çıtak soruldu! O kavga sonrası tepkisi... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ İSİMLERDEN İDİL BİLGEN'E DESTEK

Çağla Şıkel, Nebahat Çehre gibi isimler ise İdil Bilgen'e destek vererek, Bilen'i eleştirenlere tepki göstermişti. İdil Bilgen'i destekleyen Çağla Şıkel, "Bir genç kıza yapılan bu şiddeti ve buna kahkahalarla eşlik eden herkesi kınıyorum" dedi.

Nebahat Çehre ise, 'Yolun bahtı açık oldun diyerek Türkiye Güzeli'ne destek verdiğini açıkladı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading