Yandex Metrica

Sitede Ara

Deniz Akkaya kızından vazgeçmiyor! Eski eşi Efe Önbilgin'e karşı şaşırtan hamle!

Deniz Akkaya kızından vazgeçmiyor! Eski eşi Efe Önbilgin'e karşı şaşırtan hamle!

Eski manken Deniz Akkaya geçtiğimiz aylarda 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin ile arasındaki kavga ve şiddet olayı nedeniyle İstanbul Aile Mahkemesi devreye girişti. Akkaya'nın eski eşi Efe Önbilgin ise kızının velayetini almak için mahkemeye başvuruda bulunurken, Akkaya'nın ise alkol bağımlılığı nedeniye eşi hakkında tedbir kararı çıkartmak için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Magazin

09.09.2024, 10:17

Ünlü manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin ile arasında çıkan şiddet ve tartışma nedeniyle Sosyal Hizmetler'e bırakıldığı iddiası sonrasında devlet korumasına alınmış, Akkaya'nın eski eşi Efe Önbilgin ise mahkemeye başvurarak kızının velayetini almak için mahkemeye başvurmuştu. 

Yeni dizi ile milyonluk anlaşma! Çağatay Ulusoy'un bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı! Yeni dizi ile milyonluk anlaşma! Çağatay Ulusoy'un bölüm başı alacağı... Haberi Görüntüle

DENİZ AKKAYA İÇİN TEDBİR KARARI VERİLMİŞTİ

Mahkeme ise Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin'i babası Efe Önbilgin'e teslim etmesinin ardından babası hakkında paylaşım yapmış, Efe Önbilgin ise kızı ile birlikte Deniz Akkaya için 3 ay tedbir kararı aldırmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti! Engin Polat'ın tahliyesine ilişkin yeni karar verildi! Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti! Engin Polat'ın tahliyesine ilişkin yeni... Haberi Görüntüle

DENİZ AKKAYA'DAN HAMLE GECİKMEDİ

Ancak Akkaya ise o hamle sonrası İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak kendisi ve kızı Ayşe Önbilgin için, Efe Önbilgin hakkında tedbir kararı talebinde bulundu.

Deniz Akkaya, Efe Önbilgin' hakkında sunduğu dilekçe de, alkol bağımlılığından solayı mide kanaması geçirdiği, kızlarına ise maddi, manevi babalık görevini yerine getirmediğini belirterek, kötü yaşam tarzı nedeniyle, tedbir kararı verilmesi gerektiğini ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading