Deniz Akkaya'nın acı günü! Ünlü mankenin babası hayatını kaybetti!

Deniz Akkaya'nın acı günü! Ünlü mankenin babası hayatını kaybetti!

Geçtiğimiz günlerde 16 yaşındaki  kızı Ayşe Önbilgen ile aralarında çıkan şiddet olaylarıyla gündeme gelen Deniz Akkaya sosyal medya hesabından babasının vefat ettiğini duyurdu.

Magazin

26.09.2024, 17:32

Kızı Ayşe Önbilgen ile sorun yaşayan ve velayeti elinden alınan Deniz Akkaya'ın babası Muzaffer Akkaya hayatını kaybetti. 

Bade İşçil Ali Koç ve Mourinho'dan yardım istedi: Çocuğumu geri istiyorum... Bade İşçil Ali Koç ve Mourinho'dan yardım istedi: Çocuğumu geri... Haberi Görüntüle

DENİZ AKKAYA'NIN BABASI VEFAT ETTİ

Eski manken Deniz Akkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, "Yakışıklılar yakışıklısı babam... Kalabalık ailesinde bir tek okumayı becerebilmiş , üst düzey bürokrat olmuş, işini hepimizden çok sevmiş olan babam. İşine olan aşkından ismimi Deniz koydun, ablamın ismini kaptanların kılavuzu bir yıldızın ismini koydun. Kendi aileninin en büyüğü, kaptanı,tek starı oldun. Sonra emekli oldun, sen içine kapandıkça kızın Türkiye’de kitleleri etkileyen başarılı bir genç kadına dönüştü. Maalesef o günden beri yıldızımız seninle hiç barışmadı. Sen artık bana kızın gibi değil rakibin olarak bakmaya başladın. Kazandığımız onca başarı bir yana, kız çocukları sadece babadan takdir görmek ister. Seninle son yemeğe gittiğimiz gün, senelerdir gittiğin balıkçıda, sahibinin önce bana selam verip tokalaşması nedeniyle yemek yemeden kalktık" diyrek vefat ettiğini duyurdu.

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten ağır sözler: Annemin cesedini çürüttüler! Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten ağır sözler: Annemin cesedini çürüttüler! Haberi Görüntüle

'BENİ ÜZDÜN, KIRDIN'

Babasıyla son dönemlere yaşadığı sorunlar nedeniyle kırıldığını belirten Akkaya, "Sevgili babacığım, beni son senelerde çok üzdün. Üzdün, kırdın ama ben kırıldığım yerden ikinci doğumumu yaşıyorum. Bu hayatta baba kız olduk, bir başka hayatta çok isterim adil şartlarda rakip olmayı. Sevgisini gösteremeyen ama çok başarılı bir babanın kızı olarak, bundan sonra bayrağı senden devraldığımı ve şu ana kadar yaptıklarımın yapacaklarımın teminatı olarak gösteriyor ve yukarıdan bana bakarken hala rekabetimizin devam ettiğini sana hatırlatmak istiyorum. Nurlar içinde uyu… Umarım huzur bulursun annemin yanında" ifade etti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading