Yandex Metrica

Sitede Ara

Dilan Çıtak kabin memuruyla tartışıp polisi tehdit etmişti! 'Yaptığımdan utanmıyorum' diyerek bir kez daha ortalığı karıştırdı!

Dilan Çıtak kabin memuruyla tartışıp polisi tehdit etmişti! 'Yaptığımdan utanmıyorum' diyerek bir kez daha ortalığı karıştırdı!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Bodrum- İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları uçağında kedisi için hostesle tartışmış, ikili birbirinden şikayetçi olduktan sonra Çıtak polis memurunu da tehit etmişti. Olay sonrası Çıtak sosyal medya hesabından 'yaptığımdan utanmıyorum' diyerek herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu.

Magazin

19.09.2024, 11:28

Geçtiğimiz salı akşamı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Bodrum- İstanbul seferini gerçekleştiren Türk Hava Yolları uçağına bindi. Ancak kedisini pusetinden çıkartıp kucağına almak isteyince kabin memuru ile tartışan Çıtak, 'senin o lenslerini oyarım' demesi üzerine ise tartışma kavgaya dönüştü ve taraflar birbirinden şikayetçi olduktan sonra polis eşliğinde karakola götürüldü. 

Ayrıldıktan sonra ilk kez görüştüler! Jennifer Lopez gözyaşlarına hakim olamadı! Ayrıldıktan sonra ilk kez görüştüler! Jennifer Lopez gözyaşlarına hakim olamadı! Haberi Görüntüle

ÖNCE KABİN MEMURU SONRA POLİSLE TARTIŞMIŞTI

Dilan Çıtak bu kez karakolda da polis memuru ile tartıştı. Çıtak, “Böyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Bak, seni burada yerler koçum. Ne olacak, ne olacağını sanıyorsun delikanlı” dedi.

Neslihan Atagül'den İtalyan kanalında sürpriz! Bebeğinin cinsiyetini açıkladı Neslihan Atagül'den İtalyan kanalında sürpriz! Bebeğinin cinsiyetini açıkladı Haberi Görüntüle

DİLAN ÇITAK'TAN PES DEDİRTEN SÖZLER

Türk Hava Yolları kabin memur ile tartışan Çıtak'ın kara listeye alındığı öğrenilirken sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Çıtak, 'yaptığımdan utanmıyorum' diyerek, “Benim kedime bunu yapamazsın, başka hiçbir hayvana da bunu yapamazsın. Yaptığımdan asla utanmıyorum. Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornomda çıkmadı! Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading