Yandex Metrica

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo hakkında ilk kez konuştu! Evlenecekleri iddiasına yanıt verdi!

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo hakkında ilk kez konuştu! Evlenecekleri iddiasına yanıt verdi!

Bir süredir gözlerden uzak dolu dizgin aşk yaşayan ünlü oyuncu dilan Deniz Çiçek ve Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin'in evlilik iddiaları hakkında ünlü oyuncu Dilan Çiçek açıklamada bulundu.

Magazin

20.09.2024, 15:13

Ünlü oyuncu Dilan Deniz Çiçek ve Rafael Cemo Çetin uzun süredir gözlerden uzak dolu dizgin aşk yaşamaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu Dilan Deniz Çiçek Tuz Gölü'nde reklam çekimilerine gitti. Tuz Gölü'nü çok beğendiğini söyleyen ünlü oyuncu, ''Daha önce hiç gitmemiştim ama güzel fırsat oldu. Bir oyuncu için eşsiz bir set ortamı vardı, keyifli bir çekim oldu.'' dedi.

Funda Arar hayranlığı sınır tanımadı! Çiftçi genç ünlü sanatçının ismini tarlasına yazdı! Funda Arar hayranlığı sınır tanımadı! Çiftçi genç ünlü sanatçının ismini... Haberi Görüntüle

İDİL BİLGEN'E DESTEK VERDİ

Ünlü oyuncu Türkiye güzeli İdil Bilgen'e yapılan eleştiriler hakkında konuştu. Ünlü oyuncu,  “Genel olarak linç kültürü var, buna karşıyım. Genç bir kadın üzerine hiç bir konuda bu kadar gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum”  ifade etti.

Müjde Uzman'ın diziden ayrılık nedeni açıklandı! Kızılcık Şerbeti yapımcısı gerçekleri itiraf etti! Müjde Uzman'ın diziden ayrılık nedeni açıklandı! Kızılcık Şerbeti yapımcısı gerçekleri... Haberi Görüntüle

EVLİLİK İDDİALARINA YANIT VERDİ

Son zamanlarda Dilan Deniz Çiçek ve Rafael Cemo Çetin hakkında eçıkan evlilik iddialarına ise, “Çok iyi gidiyor, keyfimiz yerinde. Böyle çok güzel” diyerek yalanladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading