Yandex Metrica

Sitede Ara

Dilan Engin Polat davasında ikinci gün! Duruşma öncesi takipçilerinden yeni istek!

Dilan Engin Polat davasında ikinci gün! Duruşma öncesi takipçilerinden yeni istek!

'Kara para aklama' ve 'vegi kaçırma' suçlaması ile tutuklanan ünlü fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın yargılanma süreci başladı. Aralarında 28 şüphelini bulunduğu davanın ikinci duruşması bugün görüldü. Savcı Polat ailesi hakkında mütalaasını açıkladı. Engin Polat'ın tutukluluk haline karar verirken, Dilan Polat'ın adli kontrol şartının devamına karar verilirken yurtdışı çıkış yasağı konulduğu belirtildi. Savcılık ayrıca Polat ailesinin mal varlıklarına tedbir kararının devam etmesine karar verdiklerini duyurdu. Mahkeme nihai kararını ise yarın saat 10.30'da açıklayacağını duyurdu.

Magazin

06.09.2024, 12:44

Kasım 2023 yılında tutuklanan ünlü sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 24 şüpheli bugün ikinci kez hakim karşısına çıkacak. Duruşmada savunması alınmayan sanıklar dinlenecek ve ardından avukatlar beyanda bulunacak. 

16 yıl sonra Müge Anlı'da ortaya çıktı! Gökhan Atakan öldürüldü mü? 16 yıl sonra Müge Anlı'da ortaya çıktı! Gökhan Atakan öldürüldü... Haberi Görüntüle

TAKİPÇİLERİNDEN YİNE DUA İSTEDİ

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ise bugün de Instagram'da 'Enerciii' isimli kanalından takipçilerinden dua istedi. Ünlü fenomen, 'Günaydın. Birer fetih okur musunuz? Bugün ve yarın' ekledi.

Amca tutuklanmıştı! Narin Güran'ın kaybına ilişkin ünlülerden tepki yağdı: Neden kıydınız bu kıza! Amca tutuklanmıştı! Narin Güran'ın kaybına ilişkin ünlülerden tepki yağdı: Neden... Haberi Görüntüle

ENGİN POLAT 'GELİRİM YOK' DEDİ

Dün görülen davada ise Dilan ve Engin Polat çifti, Sezgin Polat ve Alper Kürşat Polat ifade verdi. Sanıklar suçlamaları reddederek beraatini istedi.

Engin Polat gelirinin bulunmadığını belirterek, “Türkiye’de güzellik sektöründe öncü firmayız. Hiçbir paravan şirketimiz yoktur. Ben ve ailemin yönettiği tüm şirketlerin kazançları yasal yolla elde edilmiş ticaretten varlıklardır.” dedi.

Duruşmada Engin Polat'ın babası Sezgin Polat ise,  “Bize işimizi gücümüzü geri verin, bizler kendimizi toparlamaya çalışalım. Bu aileden örgüt çıkmaz, kara para çıkmaz.” dedi.

Dilan Polat'ın SEGBİS ile bağlanarak duruşmaya katıldığı Engin Polat'a el salladığı görüldü. Duruşmada Sıla Doğu ve Dilan Polat beyaz takım giyerken, avukatların ise savunmaya başladığı öğrenildi.

Usta oyuncu Erkan Can'dan dolandırıcılık itirafı: Telefonda 9 bin dolar dolandırıldım... Usta oyuncu Erkan Can'dan dolandırıcılık itirafı: Telefonda 9 bin dolar... Haberi Görüntüle

KARA KUTU 'MISTIK'' KONUŞTU

Dilan Polat'ın kara kutusu olarak bilinen ve geçtiğimiz hafta tahliye edilen 'Mıstık' lakaplı Mustafa Özalp,"Bankadan çektiğim bir meblağa yüzünden alındım. Derkan Başer’i tanımıyorum. Ankara ve Çorum’da şubem var. Tüm şubelerin sosyal medya işiyle ben uğraşıyordum. Mail order sistemi hiç kullanmadım. Ticari faaliyet dışında hiçbir aktivitemiz olmadı" dedi.

Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın yeni dizisi belli oldu! Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın yeni dizisi... Haberi Görüntüle

POLAT ÇİFTİNİN AVUKATI SAVUNMASINI YAPTI

Duruşmada Dilan ve Engin Polat'ın avukatları Sevinç Horoz savunmasında, aile için örgüt çıkması ve Mail order içeren şirketlerin söz konusu olmadığına değindi. Engin Polat'ın işlediği suçlara dair somut delilin bulunmadığını belirten Avukat Sevinç Horoz, müvekklinin tahliyesini talep etti.

Amca tutuklanmıştı! Narin Güran'ın kaybına ilişkin ünlülerden tepki yağdı: Neden kıydınız bu kıza! Amca tutuklanmıştı! Narin Güran'ın kaybına ilişkin ünlülerden tepki yağdı: Neden... Haberi Görüntüle

SALONU AĞLAYARAK TERK ETTİ

Duruşmada hazır bulunan Dilan Polat,savunmalar yapılırken birden ağlamaya başladığı ayağa kalkarak  salondan dışarı çıktı. Dışarda yaklaşık  5 dakika bekleyen Polat,  salona geri geldi ve yerini aldı.

Müjde Uzman'ın diziden ayrılık nedeni açıklandı! Kızılcık Şerbeti yapımcısı gerçekleri itiraf etti! Müjde Uzman'ın diziden ayrılık nedeni açıklandı! Kızılcık Şerbeti yapımcısı gerçekleri... Haberi Görüntüle

ENGİN POLAT'IN TUTUKLULUĞUNA DEVAM

Polatlar davasında savcılık mütalaasını açıkladı. Sanıkların tüm mal varlıklarına konulan tedbir kararının reddine karar verirken Engin Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi. Tutuksuz sanıkların da adli kontrol kararının kaldırılmasına ancak yurtdışı çıkış yasağının devamına karar verildi. Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tutukluluk hali devam edecek.

Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan hamle! Düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya bunu da yaptı! Takipçilerini şoke etti! Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan hamle! Düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya bunu da... Haberi Görüntüle

ARA KARAR YARIN AÇIKLANIYOR

2. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi tutuklu snaıklar için yarın  saat 10.30'da ara kararını açıklayacağını duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading