Yandex Metrica

Sitede Ara

Dilan Polat cezaevi günlerini anlattı! Art arda yaptığı paylaşımlarla şaşkınlık yarattı: Koğuşa dönerken bayılırdım...

Dilan Polat cezaevi günlerini anlattı! Art arda yaptığı paylaşımlarla şaşkınlık yarattı: Koğuşa dönerken bayılırdım...

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın 20'şer yıldan 40 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istenmiş ancak mahkeme tahliyelerine karar vermişti. Dilan Polat 10 ay kadlığı cezaevinden çıkmasının ardından normal hayatına geri döndü ve sevenlerine sosyal medyadan süreci anlattı.

Magazin

17.09.2024, 17:30

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, 'Kara para aklama ve vergi kaçırma', 'örgüt kurma', 'Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet suçlamaları' nedeniyle 40 yıl hapis cezası talebiyle yargılanmı Anadolu Adliyesi'nde görülen davada ise serbest bırakılmışlardı.

Az kalsın hapise giriyordu! Ünlü şarkıcı rekor vergi cezasını ödedi! Az kalsın hapise giriyordu! Ünlü şarkıcı rekor vergi cezasını ödedi! Haberi Görüntüle

TAHLİYE SONRASI MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Önce Dilan Polat ardından ise Engin Polat'ın tahliye olmasının ardından eşinin 10 ay sonra hapisten çıkmasına sevinen Polat, "Allah'ım şükürler olsun. Devletimiz sağ olsun. Çok mutluyuz." demişti.

Cezaevinden çıkmasının ardından ise ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat 6 milon takipçili sosyal medya hesabından 'enerci' şarkısını söyleyerek ilk paylaşımında bulunmuştu.

Ünlü fenomen dün eşi ile birlikte ilk paylaşımını yapmıştı. Bugün ise hayranları Dilan Polat'a cezaevinde neler yaptığını anlatmasını istedi. Dilan Polat, diz kapağını göstererek avukatın odasında bayıldığını belirterek,  "Bir gün avukat odasında bayılmıştım. Oradan kalma bir iz. Konuşacak çok şey var ama şu anda bu konuyla ilgili bir şey konuşmak istemiyorum. Bunu kelimelerle ifade edebilmek çok zor. Şu anda bunun yeri ve zamanı değil. Çok zor çok..." dedi.

Dilan Engin Polat davasında ikinci gün! Duruşma öncesi takipçilerinden yeni istek! Dilan Engin Polat davasında ikinci gün! Duruşma öncesi takipçilerinden yeni... Haberi Görüntüle

'ÖNÜME BAKMAK İSTİYORUM'

49 kilo olduğunu belirten ünlü fenomen Polat, çocuklarıyla birlikte yaşamayı ve önüne bakmayı istediğini belirterek, "Önüme bakmak istiyorum, çocuklarımla birlikte olmak istiyorum. Çocuk, evlat, tüylerim ürperiyor. Dile kolay... Hep rüyalarımda Milan'ı okula kayıt ettirdiğimi görürdüm. Uyandığımda da 'Allah'ım Milan'ı okula kaydettirebilecek miyim' derdim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Anlayışınız için de çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum." ifade etti.

Fenomen Ali Biçim ve Mesutcan Tomay pes dedirtti! Didem Soydan'ın ayakkabısından içki içtiler Fenomen Ali Biçim ve Mesutcan Tomay pes dedirtti! Didem Soydan'ın... Haberi Görüntüle

'KOĞUŞA DÖNDÜĞÜMDE BAYILIYORDUM'

Cezaevinde koğuşa dönereken bayıldığını belirten Dilan Polat,  "O görüşler 1 saatti cam arkasında, dokunmazdım pazartesi... Her koğuşa döndüğümde bayılırdım, yerlerde çok zordu. Hala unutamadım, hayat boyu da unutamam. Evlat bambaşka, Milan bana bir kez 'Sen çok kötü annesin, gelmiyorsun' demişti. Çok zordu, işte çok, her bir saniye" ifade etti.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading