Dilan Polat cezaevinden çıktıktan sonra eve ilk girişini paylaştı! Sosyal medyadan eleştiri yağdı!

Dilan Polat cezaevinden çıktıktan sonra eve ilk girişini paylaştı! Sosyal medyadan eleştiri yağdı!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevinden çıktıktan sonra gelen soruları yanıtladı. Polat'ın eve ilk gelişi hayranları tarafından merak edilirken ünlü fenomenin o videosu sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Magazin

26.09.2024, 17:31

Geçtiğimiz günlerde kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından dolayı tahliye edilen Engin Polat ve Dilan Polat çifti sosyal medya hesaplarından sorulara yanıt verdi. Dilan Polat cezevinden çıkmasının ardından eve ilk girişini paylaşırken sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Cem Yılmaz'ın turne fiyatları dudak uçuklattı! Cem Yılmaz'ın gösterisi ne kadar? Cem Yılmaz'ın turne fiyatları dudak uçuklattı! Cem Yılmaz'ın gösterisi ne... Haberi Görüntüle

CEZEVİNDEN EVE GELİŞİNİ PAYLAŞTI

Insatgram üzerinden 7 milyon takipçisi bulunan Dilan Polat  soruları yanıtladı. Dilan Polat'a bir takipçisi eve ilk gelişinin olduğu bir videoyu takipçileriyle paylaştı. Polat, evine ilk girerken yardımcısının koluna girdiği ve arabadan inerken zorla yürüdüğü görüldü. Bir anda kameraları gören Polat bayılınca sosyal medya kullanıcıları ise eleştiri yağmuruna tuttu.

Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı! O sözleri kime söylediği ortaya çıktı! Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı!... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Birçok sosyal medya kullanıcısı ise, 'Keşke rol yapma yeteneğini geliştirseydin' diyerek Dilan Polat'a  çıkıştı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading