Yandex Metrica

Sitede Ara

Dilan Polat geçimini nasıl sağlayacağını açıkladı! Lüks arabaları hakkında konuştu!

Dilan Polat geçimini nasıl sağlayacağını açıkladı! Lüks arabaları hakkında konuştu!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat 7 milyon takipçili sosyal medya hesabından lüks araçlarının nerede olduğunu açıkladı. Ünlü fenomen 'geçimimizi nasıl sağlarız bilmiyorum' diyerek açıklamada bulundu.

Magazin

20.09.2024, 12:36

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarıyla yargılanan ve geçtiğimiz haftalarda tutksuz yargılanan ünlü fenomen Dİlan Polat sosyal medya da paylalım yapmaya başladı.

Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın yeni dizisi belli oldu! Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın yeni dizisi... Haberi Görüntüle

CEZAEVİNDE YAŞADIKLARINI ANLATTI

Ünlü fenomen 10 ay ceza evinde kalmasından sonra 7 milyon takipçili instagram hesabında hapishanede neler yaşadığını anlattı.

Sosyal medyadan hayranlarının sorularını cevaplayan ünlü fenomen Polat'a,  "Acaba size ait olan her şeyi geri alabildiniz mi?" sordu.

Eşini Instagram'dan boşayan Dubai Prensesi 'Boşanma' isimli parfümünü satışa çıkardı! Eşini Instagram'dan boşayan Dubai Prensesi 'Boşanma' isimli parfümünü satışa çıkardı! Haberi Görüntüle

ARABALARIN NEREDE OLDUĞUNU AÇIKLADI

Diilan Polat ise geçimini nasıl sağlayacağını ve arabasının akıbetine ilişkin ise, "Bize ait olan hiçbir şeyi alamadık. Mahkeme sürecimiz devam ediyor. Adalete güveniyoruz. Arabalarımız, şirketlerimiz bizde değil devletin bünyesinde. Devlet çalıştırıyor. Geçim nasıl olacak bilmiyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading