Yandex Metrica

Sitede Ara

Dilan Polat hatalarını kabul etti! Yaptığı açıklamalarla şaşkınlık yarattı! Sosyal medya paylaşımlarına değindi!

Dilan Polat hatalarını kabul etti! Yaptığı açıklamalarla şaşkınlık yarattı! Sosyal medya paylaşımlarına değindi!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevinden çıkmasının ardından ilk röportajını gerçekleştirdi. Dilan Polat sosyal medya heabından yaptığı paylaşımların hatalı olduğunu belirterek bu hususta yaptığı suçlamaları kabul etti. Ünlü fenomen Polat hatalarını gözden geçireceğini ve dikkatli olacağını vurguladı.  

Magazin

23.09.2024, 10:35

Ünlü sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırılmış, geçtiğimiz günlerde ise Engin Polat tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması damgasını vurdu! Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT İLK RÖPORTAJINI VERDİ

Çiftin cezaevinden çıkmasının ardından ise Dilan Polat sosyal medya paylaşımlarına başladı. Polat cezaevinden tahliye olmasının ardından ilk kez röportaj verdi ve hatalarını kabul ederek şaşırtan açıklamalarda bulundu. Günaydın'dan Tuba Kalçık'a konuşan ünlü fenomen Dilan Polat, "Toplumun hassasiyetlerini göz ardı etmişim, daha dikkatli olacağım" diyerek cezaevinde yaşadıklarını ve sürecin kendisini nası letkilediğini anlattı.

Ünlü fenomen Dilan Polat, "Farkında olmadan toplumun hassas noktalarına dokunmuşum. Yaptığım gösterişli paylaşımlar, insanların içinde bulunduğu ekonomik şartları göz önünde bulundurmadan yapılmış. Bu, büyük bir hata. Bundan sonra daha dikkatli davranacağım'' dedi.

Shakira o malikanede klip çekmek için servet ödedi! Demet Akalın'a bedava verildi: Benden istemediler Shakira o malikanede klip çekmek için servet ödedi! Demet Akalın'a... Haberi Görüntüle

'LİNÇ KAMPANYASINA DÖNÜŞTÜ'

Polat sosyal medya paylaşımlarının bzılarının manipüle edildiğini ve bilerek algı yaratılmayaçalıştıklarını belirterek, "Dünyada birçok fenomen tarafından yapılan benzer içerikler, benim üzerimden linç kampanyasına dönüştü. Paylaşımlarım, toplumun ekonomik sıkıntılarından dolayı kötü yorumlandı. Bundan sonra daha sağduyulu ve toplumu rahatsız etmeyecek içerikler üreteceğim" dedi.

Vergi kaçırma ve kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan ve Engin Polat suçlamalara ilişkin yaptığı açıklamada, kamuoyunda suçlu ilan edildiklerini vurgulayarak, "Soruşturma sürerken hakkımızda birçok iddia ortaya atıldı. 'Kara para aklama', 'bahis' gibi suçlamalar hiçbir kanıt olmadan gündeme geldi. Biz MASAK raporu ile suçsuzluğumuzu ispat ettik" dedi.

Merve Boluğur'dan boşanmıştı! Murat Dalkılıç sevgilisi Edda Dora'dan ayrıldı! Merve Boluğur'dan boşanmıştı! Murat Dalkılıç sevgilisi Edda Dora'dan ayrıldı! Haberi Görüntüle

'SUÇSUZDUK TAHLİYE EDİLDİK'

Polat, kamuoyunda yayılan yanlış bilgilere karşı, "Bazı tanıkların ifadeleri, delilsiz iddialarla çürütüldü. Hakkımızda hiçbir somut kanıt olmadan suçlamalar yapıldı. E-devletten aldığımız evraklarla bu iddiaların asılsız olduğunu gösterdik"  ifade etti. 

MASAK'ın kendilerine ait tüm mal varlıklarını açıklamasının ardından, "Hesaplarımız, satışlarımız, müşterilerimiz; her şey incelendi. Nihayetinde MASAK raporu ile iddiaların yersiz olduğu kanıtlandı ve tahliye edildik" denildi. 

Aşkları tam gaz devam ediyor! Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün samimi pozlar sosyal medyayı salladı! Aşkları tam gaz devam ediyor! Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün... Haberi Görüntüle

'PAYLAŞIMLARIMA DİKKAT EDECEĞİM'

Eşinin tahliyesi sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara tepki gösterenlere yönelik ise Polat, "Eşimin tahliye haberiyle büyük bir mutluluk yaşadım. Günlerce bize destek mesajları gönderen insanlarla bu sevincimi paylaşmak istedim. O an böyle bir tepki alacağımı düşünmedim. Mutluluğumu paylaştığım için üzgünüm" ifade etti. 

Daha dikkatli oalcağını belirten Polat,  "Eşimle aylarca sadece telefonla görüşebildik. Ona kavuşmanın sevincini yaşarken bu kadar büyük bir eleştiri almayı beklemiyordum. Ancak bundan sonra daha dikkatli olacağım" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading