Yandex Metrica

Dilan Polat sessiziğini bozdu! Sevenlerinin mesajlarını paylaşarak video yayınladı: Sesimi duymak istemişsiniz...

Dilan Polat sessiziğini bozdu! Sevenlerinin mesajlarını paylaşarak video yayınladı: Sesimi duymak istemişsiniz...

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevindne çıkmasından sonra ilk kez eşiyle paylaşım yapmasının ardından bu kez de kızı ve oğlu ile paylaşım yaptı. Video mesaj yayınlayan ünlü fenomen DM kutusuna gelen hayran esajlarını paylaştı. Polat, "Sesimi çok duymak isteyenler olmuş, binlerce mesaj var" dedi.

Magazin

16.09.2024, 16:13

'Kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' suçlarından tutuklanan ve sonrasında mahkeme kararı ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanık cezaevinden tahliye edilmişti. 

Polat çifti tahliyesinin ardından ilk ke birlikte fotoğraf paylaştı.Dilan Polat ise sosyal medya hesabı Instagram üzerinden hayranlarına verdiği pozları sonrasında ise kızı ve oğluyla paylaşım yaptı.

Kızılcık Şerbeti'nin çok tartışılacak yeni sezon afişi yayınlandı! Ünlü oyuncu göndermeli paylaşımıyla kafaları karıştırdı! Kızılcık Şerbeti'nin çok tartışılacak yeni sezon afişi yayınlandı! Ünlü oyuncu... Haberi Görüntüle

DM KUTUSUNU PAYLAŞTI

Ünlü fenomen Dilan Polat'ın tahliyesine sevinen hayranları ise Dilan Polat'ın DM kutusuna mesaj yağmuruna tuttu.Ünlü fenomenin ise DM kutusuna gelen mesajları göstererek, 'Hepinize sonsuz teşekkürler sizi çok seviyorum' dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı? Yüzündeki değişim hayranlarının dikkatinden kaçmadı! Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı? Yüzündeki değişim hayranlarının dikkatinden kaçmadı! Haberi Görüntüle

VİDEO MESAJ YAYINLADI

Dilan Polat ise hayranlarından gelen mesajlar sonrasında bir video mesaj yayınladı. Polat Instagram'ından "Sesimi çok duymak isteyenler olmuş, binlerce mesaj var." diyerek paylaşım yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading