Sitede Ara

Dilan Polat ve Engin Polat dövme yaptırdı! Yazdırdıkları yazı ise pes dedirtti!

Dilan Polat ve Engin Polat dövme yaptırdı! Yazdırdıkları yazı ise pes dedirtti!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından cezaevinde 10 ay boyunca hapis yatan ünlü fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tahliyesinin ardından lüks hayatlarına geri döndüler. Çift hapisten çıktıktan sonra ise 'Tarih cesurları sever' yazılı dövme yaptıklarını duyurdu.

Magazin

22.09.2024, 17:54

Sosyal medya fenomeni olan ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat 10 ay boyunca cezaevinde hapis yatmış geçtiğimiz ay ise tahliye edilmişlerdi.

Serdar Ortaç kumar borcu yüzünden kaybettiği mal varlığını açıkladı: Ali Samiyen Stadının yanındaki gökdelenimi kaybettim... Serdar Ortaç kumar borcu yüzünden kaybettiği mal varlığını açıkladı: Ali... Haberi Görüntüle

HAPİSHANE GÜNLERİNİ ANLATTI

Dilan Polat eşinin tahliye edilmesinin ardından 7 milyon takipçili Insatgram hesabından paylaşım yapmaya başlamış günlük yaşantısı ve hapishanede geçen süreci takipçileriyle paylaştı.

Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra... Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra... Haberi Görüntüle

'TARİH CESURLARI SEVER' DÖVMESİ

Dilan Polat ve Engin Polat ise geçtiğimiz günlerde dövme yaptırdıklarını duyurdu. Dilan Polar koluna, "Sensiz hayatı hayal edemiyorum", karnına, ''Güçlüyüm ama kalbim hassas" yazısını yazdırdı. 

Engin Polat ise boynuna, 'Tarih cesurları sever' yazısını yazdırırken Sıla Doğu ise , 'Sadece kendin ol' yazısını yazdırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading