Yandex Metrica

Dilan Polat'tan duruşma öncesi kocasına ziyaret! O detay dikkatlerden kaçmadı!

Dilan Polat'tan duruşma öncesi kocasına ziyaret! O detay dikkatlerden kaçmadı!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat yarın hakim karşısına çıkacak. Polat ise duruşma öncesinde eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat'ı cezaevinde ziyarete gitti. Polat'ın ise ziyaretteki halleri dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

03.09.2024, 16:16

5 Kasım 2023 tarihinde kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat 19 Ağustos günü MASAK raporlarında suçsuz olduğu gerekçesiyle serbest bırakılmıştı.

Ahu Tuba'nın kızı Anjelik ve Nuri Alço tartışması büyüdü! Annemin gerçek dostu olsaydı... Ahu Tuba'nın kızı Anjelik ve Nuri Alço tartışması büyüdü! Annemin... Haberi Görüntüle

DURUŞMA ÖNCESİ CEZAEVİ ZİYARETİ

Ünlü fenomenin eşi Engin Polat ise cezaevinde tutukluluğu devam ederekn eşi Dilan Polat ise 4-5-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan duruşma öncesinde eşi Engin Polat'ı ziyaret etti. Polat sonrasında ise kayınpederi Sezgin Polat'ın yanına gittiği öğrenildi.

Yılın düğünü bitti! Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünden ilk kare! Yılın düğünü bitti! Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünden ilk... Haberi Görüntüle

40 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

Polat ailesi hakkında 20 yıldan 40 yıla kadar hapis istenirken hazırlanan iddianemede 'örgüt kurma ve yönetme', 'kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' suçlarıtla yargılanacaklar.

Hadise yine sahne kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü! Verdiği pozlarla eleştiri oklarının hedefi oldu Hadise yine sahne kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü! Verdiği pozlarla... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT'IN ZAYIF HALLERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Dilan Polat ise eşi Engin Polat'ı ziyarete gelirken zayıf halleri dikkatlerden kaçmazken lüks yaşamına geri döndüğü söylenmişti. Ünlü fenomenin cezaevine girereken giyim tarzı dikkatlerden kaçmadı. Polat'ın gri Sedan aracıyla kızı ve oğluyla birlikte Engin Polat'ı duruşma öncesi ziyareti çok konuşuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading