Yandex Metrica

Sitede Ara

Dizide skandal abdest sahnesi! Bir Gece Masalı dizisine tepki yağdı!

Dizide skandal abdest sahnesi! Bir Gece Masalı dizisine tepki yağdı!

ATV ekranlarında başlaya nyeni dizi Bir Gece Masalı skandal sahneleri nedeniyle sosyal medyada tepki topladı. Dizide Su burcu Yazgı'nın abdest aldığı sahne kullanıcılar tarafından eleştirildi.

Magazin

04.09.2024, 15:10

Başrollerinde Su Burcu Yazgı ve Burak Deniz'in otnadığı ATV'nin yeni dizisi Bir Gece Masalı dün akşam izleyici ile buluştu. Dizinin yayınlanan ilk bölümü ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dizide kadına şiddet ve taciz sahneleri ye alırken kullanıcılardan tepki aldı. 

FBI ölümünü şüpheli bulmuştu! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı! FBI ölümünü şüpheli bulmuştu! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı! Haberi Görüntüle

ABDEST SAHNESİ'NE TEPKİ YAĞDI

Su Burcu Yazgı'nın Canfeza rolünü canlandırdığı abdest sahnesi ise diziye damgasını vurdu. İzleyicilerin sahneyi tuhaf karşılaması sonrasında sosyal medya kullanıcılarındn eleştiri yağdı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce hayranlarından 'ırkçılık' tepkisi! Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce hayranlarından 'ırkçılık' tepkisi! Haberi Görüntüle

'NE İZLEDİK BİZ'

Dizide Canfeza'nın bir mağara içerisinde mini elbisesiyle abdest alması ve Burak Deniz'in Mahir rolünü üstlendiği karkaterin ise bir kayanın arkasından o anları ilemesi sosyal medya kullanıcılarında 'Erotik abdest alma' sahnesi diyerek eleştirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading