Yandex Metrica

Sitede Ara

Dizilere konu olan dolandırıcı Anna Sorokin, dans yarışmasına katılıyor! Bileğinde elektronik kelepçe olacak!

Dizilere konu olan dolandırıcı Anna Sorokin, dans yarışmasına katılıyor! Bileğinde elektronik kelepçe olacak!

2019 yıllında Alman milyoner gibi davranan Anna Delvey takma adlı kadın; otelleri, bankaları ve arkadaşlarını dolandırdığı iddiasıyla hüküm giydi. ABD'nin önde gelen bir dans yarışmasında sahen alacağı açıklanan gerçek adı Anna Sorokin'in hapis cezası olurken nasıl yarışmaya katılacağı gündem oldu.  İşte detaylar...

Magazin

05.09.2024, 16:04

Alman mirasçı zengin bir kadın gibi görünen Anna Sorokin, New Yoruk sosyetesi olmak üzere bankaları, otelleri ve yakın arkadaşlarını dolandırarak dizilere konu olmuştu. 

2022 yılında Netfilix dizi ve film platformunda çıkan ''Anna'' dizisinin esinlendiği Anna Sorokin ya da nam-ı diğer 'Anna Delvey', ABD'nin önde gelen bir dasns yarışması olan  'Dancing With The Stars'a katılacak.

Hadise'den Venedik çıkarması! Kerem Bürsin ile verdiği pozlar olay oldu! Maskesiyle göz kamaştırdı! Hadise'den Venedik çıkarması! Kerem Bürsin ile verdiği pozlar olay oldu!... Haberi Görüntüle

AYAĞINDA ELEKTRONİK KELEPÇE OLACAK

Rus asıllı Alman vatandaşı Anna, yarışmada profesyonel dansçı Ezra Sosa ile dnas edecek ancak yarışırken ayağında elektronik kelepçe olacak.

İki yıllık sosyal medua yasağının 7 Ağusyos'ta sona ermesinin ardından sosyal medyaya geri dönen Anna, Ekim 2022'den beri ev hapsinde. 

Associated Press'e röportaj veren Sorokin; "Birçok insan kötü şeylerle ünlü oldu ve bunu bir şekilde farklı bir şeye dönüştürmeyi başardı" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading