Yandex Metrica

Düğün için İtalya'ya koştular! Anne olmaya hazırlanan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan aşk pozları

Düğün için İtalya'ya koştular! Anne olmaya hazırlanan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan aşk pozları

Yargı dizisiyle yıldızı parlayan Türkiye'nin sevilen oyuncularından olan 1.5 aylık hamile olan Pınar Deniz evlilik hazırlığı yaprığı Kaan Yıldırım ile düğün için İtalya'ya gitti. Çiftin verdiği pozlara ise binlerce beğeni yağdı.

Magazin

16.09.2024, 11:37

Ekranların aranan yüzü haline gelen Türkiye'nin sevilen kadın oyuncularından olan Pınar Deniz'in 1.5 aylık hamile olduğu ortaya çıkmış, çiftin Eylül aynıa nikah masasına oturacağı öğrenilmişti. 

Bir türlü evlenememişlerdi! Ünlü oyuncu Meriç Aral'ın düğün tarihi belli oldu! Bir türlü evlenememişlerdi! Ünlü oyuncu Meriç Aral'ın düğün tarihi belli... Haberi Görüntüle

1.5 AYLIK HAMİLE OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

17 Eylül'de İtalya'da evleneceği öğrenilen çift hamilelik iddialarını reddederek, "Kıpkırmızı oldum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum ama evet evleniyoruz. Çok da mutluyuz." demişti.  Ancak Deniz'in ise 1.5 aylık hamile olduğu öğrenilmişti.

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce hayranlarından 'ırkçılık' tepkisi! Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce hayranlarından 'ırkçılık' tepkisi! Haberi Görüntüle

GÖRÜMCEDEN MUTLULUK PAYLAŞIMI

Düğün için İtalya'nın yolunu tutan çiftten ise ilk  paylaşım geldi. Kaan Yıldırım'ın kız kardeli Nilüfer Yıldırım düğün mekanından paylaşım yaparak, Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın el ele pozunu paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading