Yandex Metrica

Dünyaca ünlü oyuncudan İstanbul sürprizi! Hayranlarıyla Beyoğlu sokaklarında!

Dünyaca ünlü oyuncudan İstanbul sürprizi! Hayranlarıyla Beyoğlu sokaklarında!

Uyumszu filmiyle ünlenen dünyaca ünlü aktör Theo James'in Türkiye'de olduğu öğrenildi. Hayranlarıyla Beyoğlu'nda gezerken fotoğraf çekilen ünlü oyuncunun niçin Türkiye'ye geldiği ise merak konusu oldu.

Magazin

04.09.2024, 18:00

Uyumsuz, Kuralsız, Karanlıklar Ülkesi: Uyanış, Golden Boy gibi projelerde yer alan 39 yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Theo James'ten Türk hayranlarına büyük sürpriz.

Herkesin yolu açık olsun! Şarkıcı Edis'in annesinden imalı paylaşım! Her şey planladığımız gibi olmuyor! Herkesin yolu açık olsun! Şarkıcı Edis'in annesinden imalı paylaşım! Her... Haberi Görüntüle

THEO JAMES'TEN TÜRKİYE SÜRPRİZİ

Tüm dünyada oynadığı Uyumsuz serisiyle ünlenen ünlü aktör Türkiye'ye geldi. Ünlü oyuncu İstanbul Galata Kulesi civarında gzereken görüntüendi. 

Hayranlarının ünlü oyuncuyu sokaktta gezerken farketmesinin ardından fotoğraf çekilme isteklerini kırmadı. 

Sosyal medya bu görüntülerle yıkılıyor! Gülben Ergen ve efsane futbolcu Ronaldinho aynı sahnede Sosyal medya bu görüntülerle yıkılıyor! Gülben Ergen ve efsane futbolcu... Haberi Görüntüle

HAYRANLARININ PAYLAŞIMI SAYESİNDE ÖĞRENİLDİ

Ünlü aktörün Türk hayranları tarafından fotoğraflarının paylaşılmasıya İstanbul'da olduğu anlaşılırken, turistk bir gezi için mi yoksa yeni bir projede yer alacağı için mi Türkiy'ye geldiği bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading