Dünyaca ünlü şarkıcıdan Filistin'e destek! Kefiye ile görüntülendi

Dünyaca ünlü şarkıcıdan Filistin'e destek! Kefiye ile görüntülendi

Geçtiğimiz yıl İsrail'e dua isteyen dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber bu kez Filistin'e destek verdi. Başına kefiye takan Bieber, Alman Bild gazetesinde "Bieber terör giysisi ile geziyor” yorumu ile verildi. Bieber'in 1 yıl içinde düşünce değiştirmesi şaşırttı.

Magazin

08.10.2024, 09:43

İsrail tarafından Filistin'e yönelik bir yıldır süren saldırılar ve işgal girişimi, tüm dünyanın gündeminde. 

Öldürülen insanlara destek amaçlı konuşmalar yapılırken bazı ünlüler ise Filistin'e özgü sembollerle halk arasına karışıyor. 

Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber da onlardan biri. 

Justin Bieber

Sosyal medya hesabından sık sık Gazze'ye destek paylaşımları yapan Bieber şimdi de Filistin’e desteğin sembollerinden kefiye giydi.

Los Angeles’ta kameralara yansıyan bu kareler geniş yankı uyandırdı.

Şarkıcı Şimal ışın tedavisi sonrası yüzünün fotoğrafını paylaştı: Artık fondöten bile yetmiyor Şarkıcı Şimal ışın tedavisi sonrası yüzünün fotoğrafını paylaştı: Artık fondöten... Haberi Görüntüle

Ebru Şallı hayatını kaybeden 9 yaşındaki oğlunu andı! Duygusal paylaşımıyla yürekleri burktu! Ebru Şallı hayatını kaybeden 9 yaşındaki oğlunu andı! Duygusal paylaşımıyla... Haberi Görüntüle

ALMANLAR HAZMEDEMEDİ

Alman Bild gazetesi, “Bieber terör giysisi ile geziyor” ifadelerini kullandı ve “Sen ne giydiğinin farkında mısın Justin?” başlığını attı. 

Ancak çoğu Bieber takipçisi bu sembolle kameralara yansıyan sanatçıyı samimi bulmadığını belirten yorumlar yaptı. 

Zira İsrail’in Gazze’de geniş çaplı katliamlara başladığı 7 Ekim saldırılarından 4 gün sonra dünyaca ünlü şarkıcı Instagram hesabından “İsrail içi dua” paylaşımı yapmış ve İsrail’e desteğini açıklamıştı.

Ünlü sosyal medya fenomeninden acı haber! 5. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti! Ünlü sosyal medya fenomeninden acı haber! 5. kattan aşağı düşerek... Haberi Görüntüle

Soner Sarıkabadayı müjdeyi verdi! İkinci kez baba oluyor Soner Sarıkabadayı müjdeyi verdi! İkinci kez baba oluyor Haberi Görüntüle

AĞUSTOS'TA BABA OLDU

Bu arada 2018 yılında görkemli bir törenle dünya evine giren Bieber ve manken Hailey Baldwin Bieber'in Ağustos ayında bebekleri olmuştu. 

Çift oğullarına Jack Blues ismini vermişti.

Biscolata reklamlarındaki erkeklere taş çıkarır! Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı görenleri şaşırttı! Biscolata reklamlarındaki erkeklere taş çıkarır! Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı görenleri... Haberi Görüntüle

KİMLER FİLİSTİN'E DESTEK VERDİ?

Öte yandan İsrail'in Filistin'e yaşattığı zulme yabancı ünlülerin önemli bir kısmı karşı çıktığını sosyal medyadan ilan etmiş durumda. 

Bu isimler arasında manken Bella Hadid, şarkıcı Zayn Malik, oyuncu ve şarkıcı Zendaya, futbolcu Cristiano Ronaldo, şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez ve oyuncu Emma Watson gibi kişiler yer alıyor. 

Ronaldo 2023'teki bir maçının ardından, milyonlarca izleyicinin önünde destek işareti olarak Filistin bayrağını dalgalandırmıştı. 

Zendaya ise Filistinli çocuklara destek için hikayesinde bir bağış bağlantısı paylaşmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading