Dünyaca ünlü yıldız iş ilanı verdi! 90 bin TL maaş ile otelinde çalışacak eleman arıyor!

Dünyaca ünlü yıldız iş ilanı verdi! 90  bin TL maaş ile otelinde çalışacak eleman arıyor!

Suudi Arabistan'ın ekibi Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo İspanya'daki oteli için eleman aradığını duyurdu. Ronaldo otelinde 90 bin TL'ye varan maaş ile garson,süpervizör, deneyimsiz genç garson alacağını duyuran bir ilan verdi.

Magazin

29.09.2024, 17:27

Dünya'nın başarılı isimlerinden olan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo İspanya'daki oteli için ilan verdi. Ronaldo Madrid'te bulunan oteli için garson, süpervizör, deneyimsiz garson, kapıcı için alım yapmaya başladı. 

Mert Demir'in o paylaşımı sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı kızdırdı: Ayıp ayıp... Mert Demir'in o paylaşımı sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı kızdırdı: Ayıp ayıp... Haberi Görüntüle

CRİSTİANO RONALDA ELEMAN ARIYOR

Otel ileri düzeyde İngilizce bilen çalışana ihtiyaç duyarken, bu pozisyonlarda çalışacaklar için ise vereceği maaş miktarı da ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan hamilelik pozları! Fotoğraflara yazdığı not çok beğenildi Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan hamilelik pozları! Fotoğraflara yazdığı not... Haberi Görüntüle

AYLIK 90 BİN TİL İLE OTELİNE İLAN VERDİ

Ronaldo süpervizör pozisyonunda çalışanlarına ayda 2 bin 300 avro maaş vereceğini belirtti. Türk lirası ile yaklaşık 87 bin 400 TL maaş alacak olan çalışanlara sağlık sigortası ve tatillerde indirim yapılacağı da avantajlar arasında yerini aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading