Yandex Metrica

Ebru Polat idam isteyenlere tepki gösterdi: Rüyanızda görürsünüz...

Ebru Polat idam isteyenlere tepki gösterdi: Rüyanızda görürsünüz...

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran'ın cenazesinin toprağa verilmesinin ardından şarkıcı Ebru Polat idam isteyenlere tepki gösterdi.   

Magazin

11.09.2024, 16:29

21 Ağustos günü Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra dere kenarınd bir çuvalın içinde bulunmuştu.  Birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcıları ise 'idam istiyoruz' diyerek peş peşe açıklama yapmıştı.

Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Cem Yılmaz'ın dizisi Netflix'de mi? Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Cem Yılmaz'ın... Haberi Görüntüle

İDAM İSTEYENLERE TEPKİ GÖSTERDİ

İdam isteyenelere ise birçok ünlü isim tepki gösterirken, şarkıcı Ebru Polat'ta o çağrılara sessiz kalmadı ve "Ya böyle bir şey olabilir mi hiç?" diyerek tepki gösterdi. 

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, "İdam önce böyle suçlar için gelir sonra o evrilir diğer suçlara da kayar. Sonra o düşünce özgürlüğünü rüyanda görürsün. Ya da kişi masumdur iftiraya uğramıştır bu yıllar sonra ortaya çıkabiliyor ve serbest kalıyorlar." dedi.

Bankalar kesenin ağzını açtı! Uygun ödemeli kredi kampanyası başladı! Başvuru sonrası 50.000 TL IBAN'a ödenecek! Bankalar kesenin ağzını açtı! Uygun ödemeli kredi kampanyası başladı! Başvuru... Haberi Görüntüle

''KADER MAHKUMLARI DA VAR''

Ebru Polat, ''Kader mahkumları da var bir gün masum olduğu ortaya çıksın diye bekleyen. Onun yerine müebbet hapis cezası verilsin diye isteklerde bulunsanıza arkadaşlar... Müebbet olursa ömrünün sonuna kadar zaten çıkamaz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading