Ebru Şallı hayatını kaybeden 9 yaşındaki oğlunu andı! Duygusal paylaşımıyla yürekleri burktu!

Ebru Şallı hayatını kaybeden 9 yaşındaki oğlunu andı! Duygusal paylaşımıyla yürekleri burktu!

Ünlü sunucu ve manken Ebru Şallı sosyal medya hesabından 9 yaşında hayatını kaybeden oğlu Pars Tan için doğum günü paylaşımında bulundu. Şallı, ''Bazı anneler melek doğururmuş'' diyerek sevenlerini duygulandırdı.

Magazin

25.09.2024, 17:28

Ebru Şallı 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile birlikteliğinden doğan oğlu Pars Tan 2 yıl boyunca lenfoma mücadelesi vermiş 2020 yılında ise hayatını kaybetmişti. 

Küs oldukları söyleniyordu! Dilan Polat ve Hazal Erdoğan ilk kez karşı karşıya geldi! İşte o anlar Küs oldukları söyleniyordu! Dilan Polat ve Hazal Erdoğan ilk kez... Haberi Görüntüle

HAYATINI KAYBEDEN OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜN KUTLADI

Şallı 9 yaşındaki oğlunu kaybetmenin verdiği üzüntü sonrasında ise sosyal medyada duygusal bir paylaşım yaptı. Şallı, oğluna olan özlemini dile getirerek, "İyi ki doğdun sen melek oğlum benim... Bazı anneler melek doğururmuş... Tarifsiz bir özlem Ponçiğim 25.09.2010"  dedi.

Yalı Çapkını'nın çekildiği yalı satılıyor! Fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı! Yalı Çapkını'nın çekildiği yalı satılıyor! Fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı! Haberi Görüntüle

DUYGUSAL PAYLAŞIMIYLA YÜREKLERİ BURKTU

Ünlü isim oğlunun uçaktaki fotoğrafını da paylaşarak, 'Işınlanmak istediğim yegane yer' diye ekledi. Şallı 2019 yılında oğlu Pars hakkında verdiği bir röportajında, “Pars’ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz” diyerek oğlunun hastalığını duyurmuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading