Yandex Metrica

Ebru Şallı'dan 'icra' itirafı! Eşi Uğur Akkuş tarafından mağdur edildiği iddia edilmişti!

Ebru Şallı'dan 'icra' itirafı! Eşi Uğur Akkuş tarafından mağdur edildiği iddia edilmişti!

İş insanı Uğur Akkuş ile 2019 yılında dünyaevine giren Ebru Şallı, eşi hakkında çıkan dolandırıcılık haberleri sonrasında icralık olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti. Şallı Amerika'dan Türkiye'ye geldi ve o iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin

06.09.2024, 17:03

2019 yılında iş insanı Uğur Akkuş ile dünyaevine giren Ebru Şallı uzun bir süredir Amerika'da hayatına devam ediyordu. Şallı dün ise Zeynep Bastık'ın yüzü olduğu ünlü bir markanın lansmanına katıldı.

Dilan Engin Polat davasında ikinci gün! Duruşma öncesi takipçilerinden yeni istek! Dilan Engin Polat davasında ikinci gün! Duruşma öncesi takipçilerinden yeni... Haberi Görüntüle

EKRANALARA GERİ DÖNÜYOR

Ebru Şallı Türkiye'de yeni bir TV programına başlayacağıı duyurarak, ''Amerika'daydım, iş için geldim Türkiye'ye. Güzel beslendim oralarda. Biraz buralardayım. Ekimin ilk haftasında sağlıkla ilgili TV programım başlıyor. Her şey çok güzel, gayet iyi.'' dedi.

Amerika'da temelli yaşamayacağını belirten Şallı İstanbul'a sık sık geleceğni belirterek,  "Los Angeles'da biraz iş, biraz yaşam zamanımızı geçirdik. Orada çalışma iznim birkaç ay önce çıktı, onları hallediyordum. Tekrardan gidip gelirim ama temelli gitmeyeceğim Amerika'ya. Daha fazla İstanbul'da olacağım" ifade etti.

Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı' diyerek isyan ettiler! Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı'... Haberi Görüntüle

İCRA İDDİALARINA AÇIKLAMA

Ebru Şallı eşi hakkında çıkan dolandırıcılık davalarına ilişkin ise, "Benim bu olaydan haberim yok, bana gelen bir şey yok yani. Benimle ilgisi olan bir şey yok zaten. Birçok da asılsız haber çıktı. Benimle ilgili herhangi bir sorun yok. Bana icra takibi de gelmedi" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading