Yandex Metrica

Eli cebinde pozuyla Olimpiyata damga vurmuştu! Yusuf Dikeç'e Bollywood'dan milyonluk teklif!

Eli cebinde pozuyla Olimpiyata damga vurmuştu! Yusuf Dikeç'e Bollywood'dan milyonluk teklif!

Paris 2024 Olimpiyatları'nda eli cebinde atış yapan Milli atıcı Yusuf Dikeç, Bollywood'dan milyonluk teklif aldı.  Ünlü sporcunun teklifi kabul etmesi halinde ise çekimler için Hindistan'a gideceği öğrenildi.

Magazin

16.09.2024, 13:19

Türk atıcı Yusuf Dikeç, Paris 2024 Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanmasının ardından yarışma esnasında verdiği pozlarla dünya çapında büyük yankı uyandırmıştı. 

İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa verdi! İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa... Haberi Görüntüle

BOLYWOOD'TAN TEKLİF YAĞDI

Eli cebinde, sakin halleri tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından tanınır hale gelmişti. James Bond karakterine benzetilen Dikeç kariyerinde zirveye ulaştı. 

Ünlü sporcu spor sahasının dışında da büyük yankı uyandırdı. Dikeç o pozu sonrasında ünlü Hint sineması Bollywood'un radarına girdi. Bolywood yapımcıları Dikeç'e reklam filminde oynaması için teklif götürdüğü ancak teklifi değerendireceği öğrenildi. 

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı ilk kez el ele görüntülendi! Ünlü oyuncu Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı ilk kez el... Haberi Görüntüle

REKLAM FİLM İÇİN MİLYONLUK TEKLİF

Dikeç'in teklifi kabul etmesi halinde Hindistan'a giderek reklam filminde oynayacağı ve büyük bir hayran kitlesiyle buluşacağı öğrenildi. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading