Yandex Metrica

Emre Fel'in canlı performansı hayranlarını ikiye böldü! Eleştiri yağmuruna tutuldu!

Emre Fel'in canlı performansı hayranlarını ikiye böldü! Eleştiri yağmuruna tutuldu!

2024 yılına söylediği şarkılarla damgasını vuran ünlü şarkıcı Emre Fel'in canlı performansı sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü şarkıcının canlı sesi hayranları tarafından beğenilmezken kimileri ise sses sisteminden kaynaklı olduğunu savundu.

Magazin

08.09.2024, 11:48

Sana El Pençe, Senden Güzeki Mi Var?, Duramam gibi şarkıları seslendiren Emre Fel Türkiye'nin 2024 yılında en çok dinlenen şarkıcıları arasında yerini aldı.

Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması damgasını vurdu! Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması... Haberi Görüntüle

CANLI PERFORMANSI OLAY OLDU

Barış Manço ve Cem Karaca gibi ünlü isimlere benzetilen Emre Fel geçtiğimiz günlerde verdiği konseri viral oldu. Ünlü şarkıcı Fel konserinde canlı performansı sosyal medyada gündem oldu. Fel'in canlı performansı olay oldu.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak hostesle kavgaya tutuştu! Kedisi için uçakta kıyameti kopardı! İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak hostesle kavgaya tutuştu! Kedisi için... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Ünlü şarkıcının sesi kimi hayranları tarafından beğenilmezken kimi hayranları ise ses sisteminden kaynaklandığını belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading